Lou Steens

Butterflycoaching
mindfulnesstrainer/ NLP master-coach-practitioner
Joep Nicolaesstraat 9
6367SV VOERENDAAL

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
wetenschap
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
AGZ
Contact
0455753017
E-mail
Website

Mijn naam in Lou Steens. Binnen mijn praktijk Butterflycoaching bied ik als categorie I mindfulnesstrainer zowel de individuele als ook de groepsmindfulnesstrainingen aan. Ik draag graag het mindfulness gedachtengoed breed uit en geef regelmatig lezingen en workshops. Ik hecht aan de methode en uitgangspunten van de klassieke c.q. authentieke MBSR/ MBCT training. Verder bied ik individuele coaching en teamcoaching aan. Daar waar nodig combineer/integreer ik the best of both worlds tot een ACT+ product (Acceptance and Commitment Therapy). Ik heb zowel als coach als ook als mindfulnesstrainer affiniteit met stress- en burnout. Mijn visie is mindfulness als preventief hulpmiddel in te zetten en aan te bieden om mensen zo kennis, inzicht en tools te bieden zich anders te leren verhouden tot de worstelingen en uitdagingen die het leven kan bieden.

Mijn missie is mensen/organisaties te ondersteunen in het fysiek en mentaal gezond worden en -blijven, gericht op een duurzame inzetbaarheid. Het bewust, met aandacht, zonder oordeel en met nog meer plezier te leven en werken.

Sinds 1980 ben ik werkzaam in de zorgsector in diverse functies en ken ik de uitdagingen waar medewerkers en organisaties voor gesteld worden. De combinatie van kennis en ervaring vormt dan ook een waardevolle surplus in zowel mindfulness- als coachtrajecten.        

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.