Mabeth Ciurans

Mindfulness Moves
trainer Mindfulness/MBSR en Mindful (Zelf)Compassie
Park Oog in Al 1
3533 HE Utrecht

Mindfulness Moves
trainer Mindfulness/MBSR en Mindful (Zelf)Compassie
Oudwijkerdwarsstraat 148
3581 LJ Utrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
kinderen en jeugd
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
06 2134 7807
E-mail
Website

‘Wat als we met onszelf zouden omgaan als met een goede vriend(in) die het moeilijk heeft? Dat is precies wat mindfulness en zelfcompassie je leert’ – Christopher Germer.

Het inspireert mij wanneer ik mensen mag ondersteunen om in beweging te komen en om samen ‘op onderzoek te gaan’ hoe zij actief kunnen bijdragen aan hun eigen welzijn en (weer) bewust te zijn van wat er in en om hen heen gebeurt. 

Mijn eigen training in verschillende vormen van meditatie startte in 1999. Mindfulness heeft me geleerd milder te zijn voor mijzelf én anderen en om te gaan met de onvermijdelijke uitdagingen en stress van het leven. Hierdoor lukt het me meer vanuit rust te handelen en bewuste(re) keuzes te maken. De beoefening van Mindfulness en Zelfcompassie heeft mijn leven enorm verrijkt en dat gun ik ieder mens.

Mijn werkwijze is betrokken, praktisch, rustig en toch ook enthousiast waarbij een accepterende houding en het scheppen van een veilige sfeer belangrijk is voor me. Een kennismakingsgesprek gaat vooraf aan de training. Naast de mindfulnesstraining en mindful(zelf)compassie trainingen voor particulieren en bedrijven geef ik ook workshops en vervolgbijeenkomsten. Al ruim 18 jaar ben ik geaccrediteerd tai chi instructeur op vrijwillige basis bij een internationale non-profit organisatie.

Mijn vak houd ik bij door intervisie, vakliteratuur, media, luisteren van relevante lezingen en het bijwonen van bijscholingen en conferenties. Jaarlijks ben ik minimaal 4 weken op stilteretraites en volg ik trainingen in (mindfulness) meditatie, (zelf)compassie en Taoïstische tai chi interne kunsten voor gezondheid.

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Utrecht
  Start op: 09-03-2021

  Je wilt...

  • anders leren omgaan met stress, pijn of emoties
  • je in een druk leven beter staande houden
  • minder piekeren en meer kunnen ontspannen
  • leven in plaats van geleefd worden
  • meer in verbinding zijn met jezelf en anderen

  Mindfulness kan je hierbij helpen!

  Het inspireert mij wanneer ik mensen mag ondersteunen om in beweging te komen en om samen ‘op onderzoek te gaan’ hoe zij actief kunnen bijdragen aan hun eigen welzijn.

  Mijn werkwijze is betrokken, praktisch, rustig en toch ook enthousiast waarbij ik een accepterende houding en het scheppen van een veilige sfeer belangrijk vind.

  www.mindfulnessmoves.nl

  LinkedIn

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.