Manja Brouwers

Wildebrouw
AD(H)D Coach / Mindfulnesstrainer
Groen van Prinstererstraat 25
3551XD Utrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0612333197
E-mail
Website
Werkveld(en)

Ik ben in Utrecht werkzaam als Mindfulness trainer & AD(H)D Coach. Ik heb een alternatieve DIY instelling en breng graag wat humor en luchtigheid in de mindfulness-trainingen die ik geef. Daarbij vind ik een open en veilige sfeer waarin iedereen welkom is en zichzelf kan zijn erg belangrijk.  In mijn trainingen besteed ik extra aandacht aan mensen met AD(H)D. Ik heb zelf AD(H)D en weet daarom precies waar met met AD(H)D tegenaan kunnen lopen in een mindfulness-training maar ook welk profijt je ervan kunt hebben. Ik blijf trouw aan het orginele format van de MBSR-IT mindfulness-training maar bied wat extra AD(H)D vriendelijke variaties aan om te zorgen dat het ook voor mensen met AD(H)D makkelijk te integreren is in het dagelijkse leven. Op dit moment werk ik alleen nog met volwassenen vanaf 18 jaar.  Kijk op mijn website voor de volgende training. 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Utrecht
  Start op: 04-03-2024

  Start: Maandagavond 4 maart. Deze Mindfulness-training besteed extra aandacht aan mensen met AD(H)D. De training wordt ook gegeven door een trainer met AD(H)D. De training volgt het orginele programma van de MBSR training maar bied je extra AD(H)D vriendelijke variaties. Er is ook meer aandacht voor AD(H)D specifieke uitdagingen.

  Leer beter omgaan met stress en overprikkelingLeer beter omgaan met (heftige) emotiesMaak bewustere keuzes en ervaar meer vrijheidLeef meer in het momentErvaar meer rust en concentratie (ja echt)Wordt mentaal veerkrachtiger Start: Maandagavond 4 maart, 8 sessies op maandagavond + 1 oefendag op zaterdag 20 april. Geef je nu op! Kijk voor alle informatie op de website en aarzel niet om te mailen als je vragen hebt. Tijdens een gratis vrijblijvend voorgesprek kijken we samen om deze training iets voor jou is.
  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.