Marc Keller

Beyond Mindfulness in Amsterdam & Alkmaar
Life coach en mindfulness trainer
Hillegomstraat 12-14
1058LS Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
onderwijs
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
Contact
0617720928
E-mail
Website

 

Mijn passie is om iedereen te faciliteren die nieuwsgierig is om verder te gaan dan de reguliere mindfulness. We lijken intuïtief aan te voelen dat echt geluk in onszelf zit (ipv in de buitenwereld) maar we verliezen onszelf nog (te) vaak in gedachten en gevoelens. Ik kan niets mooiers bedenken dan via Beyond Mindfulness Amsterdam en Alkmaar aan zo’n transitie een bijdrage te leveren.

Nadat ik mijn master Internationale Betrekkingen afrondde, werd mijn interesse voor andere culturen, landen en gebruiken aangewakkerd. Er volgde een mooie tijd als expat in Oost-Afrika. Een tijd waarin ik mezelf opnieuw leerde kennen, boeken las over het Boeddhisme en van Eckhart Tolle en waarin ik begon met yoga en meditatie. Een jaar na mijn terugkeer in Nederland, in 2012, begon ik trainingen in mindfulness en zelfcompassie te geven. Na een relatiecrisis in 2015 werd mijn persoonlijke zoektocht naar de ‘essentie van de mind’ echt ingezet. Jan Geurtz, Rupert Spira, Adyashanti en Tilicho zijn de leraren waar ik de meeste retraites, satsangs en jaarcursussen volgde en zij lieten dan ook de grootste sporen bij mij na. Maar ook de volledige mindfulness opleiding bij Seetrue heeft mij veel gebracht, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. 

Bij beide leerde ik zelf te ontdekken en op onderzoek uit te gaan en van niemand iets aan te nemen. Om niet blind te geloven, maar directe ervaring als belangrijkste ankerpunt te gebruiken. Deze benadering staat in mijn aanpak dan ook centraal. Ik zie mezelf als leerling, net als ieder ander, die een grote passie heeft om zijn ervaringen te delen. Ik wil jou faciliteren om je eigen vrije, liefdevolle, authentieke en ruime bewustzijn te (her)ontdekken. Ik geef met mijn onderneming Beyond Mindfulness afwisselend mindfulness op de werkvloer, 8-weekse mindfulness en zelfcompassie trainingen, verdiepende masterclasses, stilte dagen en retraites en ik geef individuele begeleiding om meer vanuit authenticiteit en dit moment te leven. Welkom! 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.