Marc van Heyningen

Silenz
Mindfulnesstraining en coaching
Patrijsweg 12
2289 EX Delft

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0613300268
E-mail
Website

Denken, piekeren, zorgen maken, dat was iets waar ik goed in was. Ik liep vast in mijn eigen patronen en ging op zoek naar manieren om hiermee om te gaan. In de mindfulness vond ik dat, en nog veel meer: een diepe rust, meer genieten, vreugde, dankbaarheid, vriendelijk zijn voor mezelf, verbondenheid met anderen. Ik kwam weer in mijn kracht te staan. Dit gun ik iedereen en daarom begeleid ik je graag op jouw weg naar meer rust, vreugde en vertrouwen.

- Marc

Groepstraining: 8-weekse mindfulnesstrainingen (MBCT) en compassietrainingen in een groep. Je bent nooit alleen. Ervaar de kracht van het samen oefenen en delen van ervaringen. Ook zijn er kennismakingsworkshops, meditatie- en compassiedagen, en regelmatige opfrissessies waarbij je kunt aansluiten en anderen kunt ont-moeten. 

Individueel traject: Ben je liever wat flexibeler? Of voel je je meer op je gemak een-op-een, dan is er de mogelijkheid om individueel op je eigen tijd en plaats een mindfulness- of compassietraining te volgen. Zit je met een specifieke vraag of probleem, dan is een persoonlijk coachingstraject op maat een goede optie. Of volg online coaching, waar en wanneer je maar wilt. 

Bedrijfstraining: Ga voor minder verzuim, meer plezier en mooiere resultaten met de bedrijfstrainingen van Silenz. Ook heel effectief bij burn-out. Zorg niet alleen voor de fysieke, maar ook voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Laat je medewerkers een mindfulnesstraining volgen, een communicatietraining of een-op-een coaching bij burn-out en specifieke individuele problemen.

Je bent van harte welkom! 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.