Margreeth van der Oord

Leven-in-aandacht
Mindfulnesstrainer / coach
Werkterrein Nederland, Internationaal
1949 EM Wijk aan Zee

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
psycho-sociale oncologie
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
Contact
+31629566691
E-mail
Website

Als trainer en meditatieleraar ondersteun ik mensen in terminale fase en hun naasten. Op verzoek van henzelf, familie of werkgever. Nabestaanden in de eerste twee jaar na het verlies van hun geliefde zijn welkom met persoonlijke vraagstukken voor een privé consult. Voor nabestaanden die opnieuw vorm willen geven aan de toekomst heb ik een serie bijeenkomsten ontwikkeld rondom het thema "de bandbreedte van rouw". Deze serie is ontstaan tijdens een intensieve internationale twee-jarige training aan het Awareness Institute en is geaccrediteerd door Berkeley University. Tara Brach en Jack Kornfield hebben deze opleiding vorm gegeven en zijn de leidende leraren. 

Verlies van een geliefde wordt gezien als een traumatische gebeurtenis. In trauma heb ik me tijdens de studie verder gesecialiseerd en gekeken naar de effecten die verlies van een partner heeft op lichaam en geest en welke methodieken niet en wel ondersteunend zijn. Ook heb ik gekeken naar culturele collectieve benadering van rouw. Zelf ben ik ook nabestaande.

Ik werk in Nederland en Internationaal. Bied privé consulten en groepsbijeenkomsten op basis van aandacht en (zelf-)compassie gecombineerd met cirkels van wijsheid.

Ik maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap die een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van anderen en de aarde.

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.