Mariëtte Laport

Music Body & Mind
musicus, mindfulnesstrainer, Pilatestrainer
Kraijenhoffstraat 30-1
1018 RL AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0620419611
E-mail
Website


Werkveld(en)
chronische klachten, groepen met open inschrijving, individuele trainingen, overige werkvelden

Ik ben oorspronkelijk muzikant (cellist) van beroep. Na mijn conservatoriumopleiding heb ik verder gestudeerd in Frankrijk en heb daar 10 jaar gewerkt als freelance muzikant.
Als muzikant heb ik gemerkt dat dit werk behoorlijk veeleisend kan zijn, zowel in fysiek als in mentaal opzicht. Rugklachten en een lichte burn-out waren het gevolg.
Het resultaat hiervan is geweest dat yoga, Pilates en mindfulness een steeds belangrijker plek zijn gaan innemen in mijn leven, ik heb immers letterlijk aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om lichaam en geest in balans te brengen. Het was hierna voor mij een logische stap om me bij te scholen tot docent Pilates en yoga, waarna ik in februari 2010 mijn eigen lespraktijk heb opgezet.

Sinds die tijd heb ik al aan veel verschillende mensen les mogen geven: collega-muzikanten en celloleerlingen die door Pilates, yoga en/of mindfulness een betere houding, meer rust en meer controle over hun adem krijgen, mensen met (rug)klachten die door de lessen een duidelijke verbetering constateren, en sporters die Pilates gebruiken als aanvulling op hun training.

In 2014 heb ik mijn eerste opleiding mindfulness afgerond, in 2015 en 2016 mijn vervolgopleidingen bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik gebruik technieken uit de mindfulness in mijn yogalessen, in het individueel en in groepsverband coachen van mensen met verschillende achtergronden, en zelfs in mijn cellolessen.

www.mariettelaport.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.