Marianne Elissen

Meesterlijk Mindful
Mindfulnesstrainer en redacteur
Ter Lips 83
2251 DN VOORSCHOTEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-44354076
E-mail
Website


Werkveld(en)
chronische klachten, overheid, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, individuele trainingen

Al langere tijd was ik op zoek naar meer innerlijke rust, naar een manier om meer ′uit het hoofd′ te komen en om beter te kunnen omgaan met stressvolle situaties. De 8-weekse training, die ik in 2011 volgde, gaf mij waardevolle handvatten en inzichten. Het is bevrijdend te zien dat gedachten slechts gedachten zijn en niet ′de werkelijkheid′. Tevens heb ik ondervonden dat je de mate waarin je stress ervaart, zelf kunt beinvloeden door hoe je dingen ziet en er mee om gaat.

Omdat ik ook anderen graag kennis wil laten maken met de kracht van mindfulness, volgde ik de opleiding tot mindfulnesstrainer aan het Instituut voor Mindfulness. In 2016 ben ik een eigen praktijk gestart. Zo′n twintig jaar was ik werkzaam als bedrijfsjurist en gaf binnen deze werkkring trainingen op het gebied van internationaal ondernemen.

Mijn trainingen kenmerken zich door een nuchtere no-nonsense aanpak en ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste en betrokken trainer die met beide benen op de grond staat. Ik verzorg trainingen zowel in groepsverband als individueel. Ook organiseer ik terugkom-bijeenkomsten en introductieworkshops. Mijn trainingen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.