Marianne Elissen

Meesterlijk Mindful
Mindfulness trainer en jurist
Ter Lips 83
2251 DN VOORSCHOTEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06-44354076
E-mail
Website

Al langere tijd was ik op zoek naar meer innerlijke rust, naar een manier om meer ′uit het hoofd′ te komen en om beter te kunnen omgaan met stressvolle situaties. De 8-weekse training gaf mij waardevolle handvatten en inzichten. Het is bevrijdend te zien dat gedachten slechts gedachten zijn en niet ′de werkelijkheid′. Tevens heb ik ondervonden dat je de mate waarin je stress ervaart zelf kunt beinvloeden door hoe je dingen ziet en er mee om gaat.

Omdat ik mijn enthousiasme voor mindfulness graag overbreng op anderen, volgde ik de opleiding tot mindfulness trainer aan het Instituut voor Mindfulness. Bijna twintig jaar ben ik werkzaam als bedrijfsjurist en geef binnen deze werkkring trainingen op het gebied van internationaal ondernemen.

Mijn trainingen kenmerken zich door een nuchtere no-nonsense aanpak en ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiaste en betrokken trainer die met beide benen op de grond staat. Ik verzorg trainingen zowel in groepsverband als individueel. Ook organiseer ik terugkom-bijeenkomsten en introductieworkshops. Mijn trainingen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.