Marianne Siemerink-Spanjer

Buitencentrum Het WIJ-land
Mindfulnesstrainer
Rheezerend 37
7701 BC Dedemsvaart

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 23215819
E-mail
Werkveld(en)
individuele trainingen, kinderen en jeugd, chronische klachten, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, GGZ

 

Marianne Siemerink-Spanjer, 22-09-1955 was mijn eerste dag hier. Mijn leven is een zoektocht naar rust en vrede. In de mindfulness is dit voor mij een vrucht van de oefening, een levenselixer. Ik krijg er energie van. Kan ik de onrust en boosheid opmerken als het opduikt en weer laten gaan. Voel ik blijdschap en dankbaarheid van binnen.

Vanaf 2009 ben ik gecertificeerd MBSR/MBCT mindfulnesstrainer. Ieder jaar vol ik 1 of 2 stilte-retraites van een week. Bij David Dewulf heb ik in 2014 de opleiding Mindfulness voor jongeren gevolgd. In Amsterdam bij prof S. Bögels in 2021 de opleiding My-mind waarin het kind met prikkelverwerking stoornissen centraal staat. In mijn praktijk is mindfulness een belangrijke basis. Ik werk individueel en met groepen. Als trainer en coach.

Mindfulness is kalmerend op vele vlakken. Dit gaat niet persé door te ontspannen. Mindful zijn is juist alert aanwezig zijn en ontspanning vloeit daaruit voort. Zonder er een oordeel aan te geven en vooral ook zonder het weg te werken. En dat geeft altijd een positieve reactie.

Voor mij is het nog steeds een wonder zoals het werkt. Ik hoef niet te veranderen. De verandering ontstaat als vanzelf als ik de moed en discipline opbreng om opmerkzaamheid te beoefenen.

Belangrijk om je te realiseren is dat een mindfulness-training niet zweverig is. Dat werkt niet als je van moment tot moment aanwezig bent bij wat er is. In het moment is liefde, rust, onrust, boosheid, verdriet, vrede, etc. Daar maak je contact mee.

MINDFULNESS IS EENVOUDIG, JE MOET HET WEL DOEN.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.