Marianne Smit

Mindful State
Mindfulness Trainer
Moleneind 25 ZZ
9203 ZW Drachten

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0624210455
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, wetenschap, overheid, chronische klachten, individuele trainingen

Specialisatie(s)
MBSR

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, onderwijs, kunst en cultuur, overheid

Leuk dat jij op mijn profiel kijkt!

Onderstaand een uiteenzetting van mijn achtergrond, diensten en werkwijze. Meer informatie over wat ik voor jou specifiek kan betekenen, vind je op mijn website of volg mijn FB pagina voor tips! 

Ik ben Founder van Mindful State, een boutique mindfulness dienstverlener. Ik geef MBSR training, lessen, workshops en maatwerk programma’s vanuit toonaangevende internationale kennis en ervaringsdeskundigheid. Ik baseer mijn diensten op baanbrekend onderzoek om jou te bewegen richting meer ontspanning, duurzaam welzijn en persoonlijke groei door ontwikkeling van mindfulness, veerkracht, (zelf)bewustzijn en emotionele intelligentie.

Ik werk met zorgvuldig lesmateriaal en kwalitatief wetenschappelijk onderzoek. Om persoonlijke, effectieve en kwalitatieve begeleiding te waarborgen, geef ik individuele mindfulness training en werk ik in kleine groepen. Ik maak individuele training financieel toegankelijker, zodat meer mensen van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken. Ik houd me voortdurend op de hoogte rondom de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen uit diverse vakgebieden.

Het baanbrekende werk in neurowetenschap, psychologie en sociologie van The Greater Good Science Center van de University California Berkeley draag ik een warm hart toe als lid. Om mindfulness goed uit te kunnen dragen richting mijn cliënten, heb ik mij verdiept bij de bron van mindfulness. Via de voormalige Koninklijke Boeddhistische Namgyal familie, ontving ik de uitnodiging om onder begeleiding van het hoofd van The Tsuklakhang Monastery, in één van de grootste Boeddhistische Teaching Centra ter wereld, te verblijven. Een leerzame ervaring zonder in spiritualiteit of religie op te gaan. Mijn diensten zijn geankerd in internationale wetenschap en ervaring. 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Friesland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Friesland.