Marianne Smit

Mindful State
Mindfulness Trainer
Geuzenkade 68 I
1056 KN AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
wetenschap
overheid
chronische klachten
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0624210455
E-mail
Website

Beste bezoeker!

Ik ben Marianne Smit en oprichtster van Mindful State. Naast mindfulness training in Nederland, kreeg ik de unieke kans om mij verder te ontwikkelen bij de echte bron van mindfulness. Via de voormalige Koninklijke Boeddhistische Namgyal familie, ontving ik de uitnodiging om onder persoonlijke begeleiding van het hoofd van The Tsuklakhang Monastery, in één van de grootste Boeddhistische Teaching Centra ter wereld te verblijven. 

Naast verdieping in mindfulness en meditatie in het buitenland zoals India en Zwitserland, heb ik me verdiept in aanverwante wetenschappelijke disciplines. Het stelt me in staat om mindfulness zonder dogma uit te dragen. Ik word namelijk voortgedreven vanuit het besef dat (wetenschappelijke) kennis en een open mind belangrijke elementen zijn om welzijn te bevorderen. Deze waarden zijn verankerd in mijn missie: Duurzaam welzijn voor individu, organisatie en wereld bevorderen door mindfulness & mindful leven te cultiveren.  

Vanuit deze missie, ben ik lid van The Greater Good Science Center, University of Californië Berkeley, Verenigde Staten. Tevens, heb ik het Google Search Inside Yourself (SIY) Leadership Programma gevolgd voor Organisaties. Mindfulness is voor mij een levensstijl, die mij in staat stelt positieve mentale gewoonten te ontwikkelen. Zo kan je bijvoorbeeld tegenslag betekenis geven en transformeren. Uitdagingen stellen je juist in staat om te groeien en een vol leven te ervaren. Al mijn ervaringen hebben geleid tot het oprichten van Mindful State en het begeleiden van mensen naar innerlijke groei. 

Neem een kijkje op mijn website www.mindfulstate.org en wie weet tot ziens!

drs. Marianne Smit

Founder Mindful State

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.