Mariette Verhoef

Anansi Minfulness Training
Mindfulnesstrainer particulieren & bedrijfsleven
3454 Leidsche Rijn - Utrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0646135614
E-mail
Website

Mindfulness voor de moderne mens. Dat is hoe ik zelf leef en wat ik bied met mijn trainingen!

Bewustwording, aandacht, veerkracht, genieten en groeien; dat is in het kort waar het voor mij om gaat.

In 2009 kwam ik in aanraking met mindfulness via een Boeddhistisch centrum in Zuid Afrika en sindsdien mediteer ik. Het leven met aandacht, de diepte van de rust die ik ervaar en de kracht die het me geeft, motiveren mij enorm om mindfulness toe te passen in mijn leven. Mijn omgeving is er ook heel blij mee (je worden er namelijk veel aardiger van ;-)).

Mindfulness brengt zelfbewustzijn, een open blik, meer geduld, vertrouwen en positiviteit. Het heeft mijn veerkracht versterkt na een burn out en zorgt ervoor dat ik met passie en focus mijn werk doe. Van een stressvol leven naar een ontspannen en bewust leven, het is mogelijk! Mindful leven is voor mij een leven met meer glans!

Ik vind het fantastisch om anderen te begeleiden in dit proces van persoonlijke groei. Ik ben tevreden als ik deelnemers ontspannen, positiever en krachtiger zie worden!

Met mijn bedrijf Anansi Training geef ik mindfulnesstrainingen op maat. Van Mindfulness Introductietraining tot Complete Mindfulness & Stressreductie training (Mindfulness Based Stress Reductie). Daarnaast geef ik ook Mindfulness Brein & Emotionele Intelligentie- training in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.

Deze combinatie van stijlen is uniek in mindfulnesstrainingen. Ik geloof dat bewustwording het begin is van een mooier leven én dat het toegankelijk moet zijn voor iedereen!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.