Mariette Verhoef

Mariëtte Verhoef Mindfulness
Mindfulnesstrainer en ambulant begeleider van mensen met NAH
3947 BC Langbroek

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0646135614
E-mail
Website

Mindfulness voor de moderne mens. Dat is hoe ik zelf leef en wat ik bied met mijn trainingen!

Bewustwording, aandacht, veerkracht, genieten en groeien; dat is in het kort waar het voor mij om gaat.

In 2009 kwam ik in aanraking met mindfulness via een Boeddhistisch centrum in Zuid Afrika en sindsdien mediteer ik. Het leven met aandacht, de diepte van de rust die ik ervaar en de kracht die het me geeft, motiveren mij enorm om mindfulness toe te passen in mijn leven. Mijn omgeving is er ook heel blij mee (je worden er namelijk veel aardiger van ;-)).

Mindfulness brengt zelfbewustzijn, een open blik, meer geduld, vertrouwen en positiviteit. Het heeft mijn veerkracht versterkt na een burn out en zorgt ervoor dat ik met passie en focus mijn werk doe. Van een stressvol leven naar een ontspannen en bewust leven, het is mogelijk! Mindful leven is voor mij een leven met meer glans!

Ik vind het fantastisch om anderen te begeleiden in dit proces van persoonlijke groei. Ik ben tevreden als ik deelnemers ontspannen, positiever en krachtiger zie worden!

Bij mij kun je een individuele mindfulnesstraining op maat volgen. We kijken samen naar jouw klachten en wensen en daarbij maak ik een afgestemd programma. Dit kan de Mindfulness Based Stress Reductie training zijn of een training met meer zelfcompassie-oefeningen. Ik geloof dat bewustwording het begin is van een mooier leven én dat het toegankelijk moet zijn voor iedereen!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.