Marja Versaevel

Capabel, coaching en counseling
psychosociaal therapeut en mindfulness trainer
Ont-Moet Centrum voor Aandacht en Bewustzijn, Buitenvest 94
4614AD BERGEN OP ZOOM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 11629016
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, onderwijs, overheid, chronische klachten, individuele trainingen

Specialisatie(s)
MBSR, MBCT

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, onderwijs, overheid

Mijn naam is Marja Versaevel, psychosociaal therapeut en Mindfulness trainer, oprichter/eigenaar van Capabel, coaching en counseling in de regio Bergen op Zoom.

Tot 2010 heb ik gewerkt als docent in het MBO-onderwijs, ik heb lesgegeven aan jongeren en volwassenen. Naast het overbrengen van kennis begon voor mij het psychosociale aspect een steeds belangrijkere rol te spelen, ofwel ik raakte steeds meer geïnteresseerd in de mens achter de student. Dit heeft ertoe geleid om het roer om te gooien, ik heb me aangemeld bij Psychodidact in Waalwijk waar ik in 2013 de 3-jarige postHBO-opleiding tot coach/counselor met succes heb afgerond. In november 2014 heb ik het Seniorjaar afgerond, hierbij staan de technieken van NLP centraal.

Daarnaast ben ik opgeleid in de CSR-methode (chronische stress reductie) ter voorkoming  en/of behandeling van burn-out.

De Mindfulness trainersopleiding cat.1 heb ik afgerond in 2015. In 2022 heb ik de basisopleiding ACT afgerond.Mindfulness betekent voor mij iedere keer weer opnieuw in verbinding komen met jezelf, zijn met de ervaring van het moment ongeacht of deze plezierig of onplezierig is. Vanuit deze ervaring ontstaat acceptatie met wat is, waardoor ruimte en rust ontstaat voor nieuwe inspiratie en creativiteit.                  

"Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen"

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.