Marjan Brouwer

Skils, arbeid & psyche in beweging
GZ-psycholoog/mindfulnesstrainer
Schipholweg 65
2316 ZL Leiden

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
overige werkvelden
individuele trainingen
overheid
Contact
088-8008555
E-mail
Website

Sinds 2006 werk ik bij Skils, arbeid en psyche in beweging. Ik werk met mensen die zijn uitgevallen op het werk met psychische klachten, of die preventief komen met een coachingsvraag.

Na de afronding van mijn HBOV-opleiding en mijn studie Sociale en Organisatiepsychologie (1993) ben ik 15 jaar werkzaam geweest als communicatietrainer, in het bedrijfsleven, bij het Ministerie van Justitie maar ook in het welzijnswerk en de gezondheidszorg.

Al tijdens mijn studietijd begon ik met het volgen van lessen in hatha yoga en meditatie. Toen in 2008 de mogelijkheid zich voordeed om bij Skils, op mijn werk, de mindfulnesstraining te volgen en later te gaan geven, greep ik die kans met beide handen aan. In 2011 deed ik de jaaropleiding tot mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam.

De mindfulnesstraining blijkt voor onze cliënten, die kampen met o.a. stressgerelateerde problematiek en moeite met de hantering van de werk – en privébalans, een zeer waardevolle training. Mensen leren ‘om de automatische piloot’ uit te zetten en beter voor zichzelf te zorgen. Leren stoppen, kijken en dan pas weer handelen, zodat bewust gekozen kan worden hoe men wil reageren op een situatie.

Niet alleen onze cliënten hervinden hun evenwicht door mindfulness ook ik zelf merk dat ik meer balans heb in mijn leven door de beoefening van mindfulness.

Naast de mindfulnesstraining geef ik ook mindfulness workshops incompany.

 

Marjan Brouwer

Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT

Psycholoog NIP (en vanaf januari 2014 Gezondheidszorgpsycholoog i.o.}

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.