Marjolein Seegers

Mindfulness-life
mindfulness trainer, yoga docente, communicatie adviseur
Jachtlaan 15
3721 CA BILTHOVEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-51193532
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Marjolein Seegers (1977) geeft sinds 2006 met veel plezier cursussen in onder meer mindfulness, meditatie, yoga en communicatie. Marjolein is opgeleid als mindfulness trainster en afgestudeerd aan de 4-jarige Intensieve Yogascholing (bij Rob Obermeyer) in Utrecht. Na haar studie Journalistiek in Utrecht begon haar loopbaan in de wereld van de multimedia, waar zij werkte als programmamaker, (web)redacteur en als communicatieadviseur.

Marjolein: ′Na jarenlange beoefening van yoga en meditatie – en overige bijscholingen op het gebied van zelfontwikkeling – kwam mindfulness op mijn pad. Ik werd diep getroffen door de ongelooflijke krachtige werking ervan. Ik kende de meeste technieken vanuit mijn yoga achtergrond, toch ontdekte ik met mindfulness hoe verrijkend en eenvoudig het kan zijn, je kunt het namelijk overal en altijd in je dagelijkse leven toepassen. En dat geldt voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of achtergrond.

Voor mij betekent mindfulness: meer focus en rust, ontwikkelen van mijn volledige potentieel, meer genieten, innerlijke ruimte, relaties verdiepen en bovenal inzicht in jezelf.

Mindfulness geeft mij telkens opnieuw de ervaring van: ‘Yes, IK LEEF!. Ondanks de eenvoud van mindfulness, is het geen trucje dat je zomaar even leert, het is een levenskunst die je elke dag beoefent om te groeien: zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Mijn passie en intentie is mindfulness toegankelijk maken, zodat zoveel mogelijk mensen (weer) voluit mogen leven.′

Meer lezen over mijn (professionele) achtergrond en referenties kijk dan op mijn linkedIn pagina.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.