Marjolijn den Ouden

Metrust
Mindfulnesstrainer, Opleider en coach o.a. voor professionals in zorg en welzijn
Laar 47
5674 PB Nuenen

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0612074574
E-mail
Website


Werkveld(en)
chronische klachten, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, individuele trainingen, overige werkvelden

Specialisatie(s)
MBSR

 

Stilstaan om in beweging te komen

Ik zie mezelf als een bevlogen mindfulnesstrainer met in haar ruim koffer 20 jaar ervaring in het begeleiden van professionals op het gebied van talentontwikkeling, burn-out /balansproblemen, preventie ziekteverzuim, loopbaanvragen en persoonlijk leiderschap. In die jaren heb ik geleerd dat de essentie van succesvol vooruitgaan samengaat met de kunst van stilstaan. Zolang we ons onbewust laten leiden door onze drijfveren en patronen zullen we niet in vrijheid keuzes kunnen maken die heilzaam voor ons zijn. Niet wijzelf maar de automatische piloot zit aan het stuur van ons leven.

Deze les van ‘in aandacht stilstaan’ werd voor mij versterkt tijdens een verblijf in 2013 bij zenleraar Thich Nhat Hanh † waarna ik besloot mezelf verder te bekwamen in het beoefenen van mindfulness. Inmiddels bestaat mijn werk volledig uit mindfulness- based begeleiden en coachen van ieder die zichzelf gunt om bewuster en aandachtiger te leven. In een (individuele) mindfulnesstraining , een pas op de plaats of coaching

“Het verlangen om te veranderen, beantwoorden door met mildheid eerst bewust te zien wat er is.’  Mindfulness geeft daar alle handreikingen voor.

 

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Nuenen
  Start op: 04-10-2024

  Wees welkom

  Bezoek de website om meer te lezen over de trainer en deze training.

  Wil je onderzoeken of deze training iets is voor jou dan kun je het beste gewoon een afspraak maken. Vrijblijvend samen praten en onderzoeken wat het beste antwoord is op jouw vraag, jouw wens, jouw verlangen om te veranderen of anders te leren omgaan met wat jij belangrijk vindt.

  Ik wil graag een afspraak maken

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.