marjolijn

Marjolijn den Ouden

Metrust
Mindfulnesstrainer, Opleider en coach o.a. voor professionals in zorg en welzijn
Laar 47
5674 PB Nuenen

Lidmaatschap categorie: 1

Werkveld(en)
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0612074574
E-mail
Website

 

Stilstaan om in beweging te komen

Ik zie mezelf als een bevlogen mindfulnesstrainer met in haar koffer 20 jaar ervaring in het begeleiden van professionals op het gebied van talentontwikkeling, burn-out /balansproblemen, preventie ziekteverzuim, loopbaanvragen en persoonlijk leiderschap. In die jaren heb ik geleerd dat de essentie van succesvol vooruitgaan samengaat met de kunst van stilstaan. Zolang we ons onbewust laten leiden door drijfveren en patronen zullen we niet in vrijheid keuzes kunnen maken die heilzaam voor ons zijn.

Deze les van ‘in aandacht stilstaan’ werd voor mij versterkt tijdens een verblijf in 2013 bij zenleraar Thich Nhat Hanh † waarna ik besloot mezelf verder te bekwamen in het beoefenen van mindfulness. Inmiddels bestaat mijn werk volledig uit mindfulness- based begeleiden en coachen van ieder die zichzelf gunt om bewuster en aandachtiger te leven. In een (individuele) mindfulnesstraining , een pas op de plaats of coaching

“Het verlangen om te veranderen, beantwoorden door met mildheid eerst bewust te zien wat er is.’  Mindfulness geeft daar alle handreikingen voor.

 

 

Agenda

  • Mindfulnesstraining MBSR

    Nuenen
    Start op: 22-09-2023
    Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.