Marjolijn den Ouden

Metrust
Mindfulnesstrainer, Opleider en coach o.a. voor professionals in zorg en welzijn
Laar 47
5674 PB Nuenen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
onderwijs
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
0612074574
E-mail
Website

 

Stilstaan om in beweging te komen

Ik zie mezelf als een bevlogen mindfulnesstrainer met in haar koffer 20 jaar ervaring in het begeleiden van professionals op het gebied van talentontwikkeling, burn-out /balansproblemen, preventie ziekteverzuim, loopbaanvragen en persoonlijk leiderschap. In die jaren heb ik geleerd dat de essentie van succesvol vooruitgaan samengaat met de kunst van stilstaan. Zolang we ons onbewust laten leiden door drijfveren en patronen zullen we niet in vrijheid keuzes kunnen maken die heilzaam voor ons zijn.

Deze les van ‘in aandacht stilstaan’ werd voor mij versterkt tijdens een verblijf in 2013 bij zenleraar Thich Nhat Hanh † waarna ik besloot mezelf verder te bekwamen in het beoefenen van mindfulness. Inmiddels bestaat mijn werk volledig uit mindfulness- based begeleiden en coachen van ieder die zichzelf gunt om bewuster en aandachtiger te leven. In een mindfulnesstraining , een pas op de plaats of coaching

“Het verlangen om te veranderen, beantwoorden door met mildheid eerst te zien wat er is.’  Mindfulness geeft daar alle handreikingen voor.

 

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Nuenen
  Start op: 13-01-2023

  Mindfulnesstraining, 8 weekse MBSR

  De belangrijke thema’s in deze training zijn:

  De automatische piloot, de wijze waarop je omgaat met obstakels en grenzen, wat stress eigenlijk is en met je doet, hoe je heilzame keuzes maakt bij stress.

  Je word je bewust van je valkuilen, en de vaak niet helpende patronen. Ontdekt de eigengereidheid van de geest en de wijsheid van het lichaam.

  Het is een training, we oefenen opmerkzaamheid en worden bewust. Er wordt diep geleerd.

  Ik hecht veel waarde aan de sfeer waarbinnen de training plaatsvindt. Het gaat om mild en vriendelijk zijn naar jezelf, vertrouwen hebben dat je elke keer opnieuw kan beginnen, dat er geen goed of fout bestaat en je vanzelf verder komt als je oefent zonder te oordelen. Met geduld en aandacht gewaarzijn van alles, precies zoals het is in dat moment. Dat de training zijn vruchten afwerpt in het dagelijks leven is de kers op de taart. Het mooie is dat je in de training juist niet streeft naar resultaat. Hoe dat zit.......ontdek je in de training!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.