Marlou Kleve

Marlou Kleve Coaching en Mindfulnesstrainingen
Mindfulnesstrainer, Mindful Zelfcompassie Teacher
Verversstraat 16C
1011 JA AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0624263286
E-mail
Website

Marlou Kleve (1969) 
Ik heb rond mijn 40e een carriere switch gemaakt van televisieredacteur bij de VARA naar zelfstandig coach en mindfulnesstrainer. Dat laatste doe ik sinds 2011 met veel plezier. Dat ik de moed heb gehad om mijn vaste baan op te zeggen en mijn hart te volgen, daar hebben Mindfulness en ZelfCompassie me enorm bij geholpen: vertrouwen op mijn eigen kracht en me niet laten meeslepen door zorgelijke gedachten over een onzekere toekomst of faalangst over mijn eigen kunnen. Dat gun ik iedereen. Naast de 8-weekse Mindfulness, geef ik ook de 8 weekse (Zelf)compassietraining en begeleid ik jaargroepen, allemaal in Amsterdam. Mijn groepen zijn klein: tot 10 personen. 

In augustus 2017 is mijn boek gepubliceerd: Hartvol, De kracht van Zelfcompassie (A.W.Bruna Uitgevers)

Vanuit een verlangen en plezier in zingen werk ik ook als stembevrijder: op een vrije manier klank geven aan alles wat in je leeft door mindful stil te staan bij gedachten, gevoelens en fysieke sensaties en daar op een milde, open manier klank aan te geven. 
Ik ben geregistreerd practitioner Coach bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches, gecertificeerd zelfcompassie trainer (MSC en MBCL). Daarnaast heb ik de opleiding tot Stembevrijder voltooid bij Jan Kortie en volg ik de Soul Voice Practitioners opleiding bij Karina Schelde.
Voor informatie over coaching, trainingen, introductie avonden en zangmiddagen, check mijn website: www.marloukleve.nl , www.hartvol.nl of bel 06-2426328


Agenda

 • Mindfulnesstraining

  AMSTERDAM
  Start op: 30-10-2019

  Betreft: 8-weekse Mindfulnesstraining mbsr/mbct. Persoonlijke begeleiding. Groepsgrootte: 6 - 10 deelnemers.Trainingslocatie: Centrum Bodywise, Binnenkadijk 153 Amsterdam (vlakbij Artis en Entrepotdok). Inclusief individuele intake, audio oefeningen en werkboek.

  Marlou is auteur van het boek Hartvol, de kracht van zelfcompassie (A.W. Bruna Uitgevers B.V.)www.hartvol.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  AMSTERDAM
  Start op: 04-11-2019

  betreft: COMPASSIE JAARTRAINING start najaar 2019 op MAANDAG

  De jaargroep is een vervolg op de (zelf)compassietraining. De bijeenkomsten zijn maandelijks zodat je de oefeningen kunt integreren in je leven en op een vast moment weer kunt afstemmen. In overleg kun je ook meedoen zonder eerst een mindfulness/compassietraining te hebben gevolgd.

  Locatie: Centrum Bodywise, Binnenkadijk 153, Amsterdam (vlakbij Artis/Entrepotdok)Aantal cursisten: Maximaal 10, miimaal 6. Prijs: € 550,- inclusief persoonlijke intake, audio oefeningen, een werkboek en tussentijdse inspiratie mails.

  Marlou is auteur van Hartvol (A.W. Bruna Uitgevers B.V.) en uitgever van zelfcompassie inspiratiekaartenset

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Exloërveen
  Start op: 08-11-2019

  Weekendretraite Mindfulness en Zelfcompassie

  8-10 november 2019

  Een weekend waarin zelfzorg centraal staat. Oefeningen uit de (zelf)compassietraining en mindfulnesstraining worden gecombineerd met uitrusten en wandelen in de schitterend aangelegde (stilte)tuinen en het uitgestrekte Drentse landschap rondom De Maanhoeve in Exloerveen, Drenthe. Hier lees je meer: http://hartvol.nl/trainingsaanbod/weekendretreat/

  Begeleiding door Marlou Kleve

  Aankomst vrijdag vanaf 17.00 en eindtijd zondag om 15.30u

  Marlou is mindfulnesstrainer 1e categorie en gecertificeerd mindful zelfcompassie teacher (een van de drie in NL) en auteur van het boek Hartvol, de kracht van zelfcompassie (A.W. Bruna Uitgevers B.V.)www.hartvol.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Amsterdam
  Start op: 08-12-2019

  Betreft: Stilte Ochtend Mindfulness en Zelfcompassie. 10.00-14.30u. Groepsgrootte: max 10 deelnemers.Trainingslocatie: Praktijk Bodywise, Binnenkadijk 153, Amsterdam (bij Artis / Entrepotdok)Prijs: € 30 Aanmelden van tevoren is noodzakelijk ivm max aantal plaatsen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Exloërveen
  Start op: 09-04-2020

  Mindfulness en Zelfcompassie 5-daagse retraite op basis van het 8-weekse programma van Kristin Neff en Christopher Germer, Erik van den Brink en Frits Koster.

  Locatie: De Maanhoeve in Exloërveen (Drenthe). De rust en prachtige natuurlijke landschap van retraitecentrum De Maanhoeve dragen bij aan het beoefenen van mildheid en vriendelijkheid naar jezelf en anderen.

  Marlou Kleve is gecertificeerd mindful zelfcompassie teacher (een van de drie in NL) en auteur van het boek Hartvol, de kracht van zelfcompassie (A.W. Bruna Uitgevers B.V.)

  Medtitaties worden afgewisseld met lichaamsoefeningen en periodes van stilte. Aankomst vrijdag vanaf 17.00, eindtijd zondag om 14.00u

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Retraite

  Exloërveen
  Start op: 08-05-2020

  Weekendretraite Mindfulness en Zelfcompassie

  Een weekend waarin zelfzorg centraal staat. Oefeningen uit de (zelf)compassietraining en mindfulnesstraining worden gecombineerd met uitrusten en wandelen in de schitterend aangelegde (stilte)tuinen en het uitgestrekte Drentse landschap rondom De Maanhoeve in Exloerveen, Drenthe.Hier lees je meer: http://hartvol.nl/trainingsaanbod/weekendretreat/

  Begeleiding door Marlou Kleve.

  Aankomst vrijdag vanaf 17.00 en eindtijd zondag om 15.30u

  Marlou is gecertificeerd mindful zelfcompassie teacher (een van de drie in NL), mindfulnesstrainer eerste categorie en auteur van het boek Hartvol, de kracht van zelfcompassie (A.W. Bruna Uitgevers B.V.)www.hartvol.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.