Marlou Kleve

Marlou Kleve Coaching en Mindfulnesstrainingen
Mindfulnesstrainer, Mindful Zelfcompassie Teacher
Verversstraat 16C
1011 JA AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0624263286
E-mail
Website

Marlou Kleve (1969) 
Ik heb rond mijn 40e een carriere switch gemaakt van televisieredacteur bij de VARA naar zelfstandig coach en mindfulnesstrainer. Dat laatste doe ik sinds 2011 met veel plezier. Dat ik de moed heb gehad om mijn vaste baan op te zeggen en mijn hart te volgen, daar hebben Mindfulness en ZelfCompassie me enorm bij geholpen: vertrouwen op mijn eigen kracht en me niet laten meeslepen door zorgelijke gedachten over een onzekere toekomst of faalangst over mijn eigen kunnen. Dat gun ik iedereen. Naast de 8-weekse Mindfulness, geef ik ook de 8 weekse (Zelf)compassietraining en begeleid ik jaargroepen, allemaal in Amsterdam. Mijn groepen zijn klein: tot 10 personen. 

In augustus 2017 is mijn boek gepubliceerd: Hartvol, De kracht van Zelfcompassie (A.W.Bruna Uitgevers)

Vanuit een verlangen en plezier in zingen werk ik ook als stembevrijder: op een vrije manier klank geven aan alles wat in je leeft door mindful stil te staan bij gedachten, gevoelens en fysieke sensaties en daar op een milde, open manier klank aan te geven. 
Ik ben geregistreerd practitioner Coach bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches, gecertificeerd zelfcompassie trainer (MSC en MBCL). Daarnaast heb ik de opleiding tot Stembevrijder voltooid bij Jan Kortie en volg ik de Soul Voice Practitioners opleiding bij Karina Schelde.
Voor informatie over coaching, trainingen, introductie avonden en zangmiddagen, check mijn website: www.marloukleve.nl , www.hartvol.nl of bel 06-2426328


Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.