Martijn Duijts

Centrum voor Mindfulness Midden-Delfland
trainer
2635 GK Den Hoorn

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0654913295
E-mail
Website


Werkveld(en)
overheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Mindfulness Midden-Delfland biedt Mindfulness MBSR trainingen aan voor particuliere deelnemers door open inschrijving en trainingen voor organisaties.

Als Mindfulness trainer wil ik iedere volwassene de mogelijkheid bieden om tijdens de trainingen in zijn of haar eigen tempo te werken aan persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Je kan met diverse vragen waar je op dit moment mee zit of die je bezighouden terecht bij de trainingen. Die vragen kunnen gaan over de druk(te) die je ervaart in het dagelijks leven en je meer wil genieten. Een verstoorde werk -privé balans. Wanneer je stress wil voorkomen of minder wilt piekeren. Of wanneer je merkt dat je minder focus hebt en minder effectief op je werk bent dan je zou willen.

Met mijn achtergrond in de zakelijke dienstverlening wil ik ook een brug slaan tussen Mindfulness en organisaties. Het is mijn ervaring dat inmiddels steeds meer bedrijven de medewerkers de gelegenheid om deze training te volgen. In een wereld die steeds meer aan verandering onderhevig is wil je als organisatie medewerkers die flexibel, veerkrachtig en gemotiveerd de organisatiedoelstellingen realiseren. Het is mijn overtuiging dat Mindfulness trainingen een onmisbaar instrument zijn in uw HR beleid door hun bewezen aanpak en positieve resultaten.

“ik probeer iedere dag in positieve zin iets betekenen voor mensen. Het mogen aanbieden en faciliteren van een Mindfulness MBSR 8-weekse training draagt daar voor mij aan bij”


Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.