martine

Martine Van Holderbeke

mindfulbox
mindfulness en compassie trainer, yoga docent
Het muzeoortje, Grindweg 2
4437PB Ellewoutsdijk

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
groepen met open inschrijving
Contact
0642719346
E-mail
Website

Hoe mindfulness in mijn leven kwam….

Door voortdurend over mijn grenzen heen te gaan bij het sporten, kwam ik met een blessure op de yogamat terecht. Yoga bracht me terug in mijn lichaam en het durven voelen.

Geraakt door dit proces, ging ik mediteren. Alleen, in groep, verschillende vormen verkennend. Dagelijks zittend op mijn kussen observeerde ik de rusteloosheid van mijn geest en zijn eindeloze gedachten… Meditatie leerde me dat ik niet mijn gedachten ben.

Nieuwsgierig geworden, ging ik een week op retraite, in stilte mediteren. Daar ontdekte ik de schoonheid van mindfulness. Mijn zintuigen gingen open en ik kon intens genieten van de kleine dingen… Mindfulness bracht me het geschenk van het NU.

Door meer aanwezig te zijn, zag ik duidelijker hoe streng en oordelend ik ben, en hoeveel lijden dat veroorzaakt. Ik voelde de nood aan vriendelijkheid en mildheid voor mezelf… Door compassie durf ik verbinding aangaan.

Agenda

 • ONLINE MBCL

  online
  Start op: 28-02-2023

  Op dinsdagavond 28 februari van 20u tot 22u start de online compassie training (MBCL; mindfulness based compassionate living). Deze training loopt over 8 opeenvolgende weken. Info zie website, mail gerust met vragen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Individuele mindfulness training

  online
  Start op: 28-02-2023

  Als je liever 1 op 1 mindfulness begeleiding wilt, vanaf je eigen plek achter de pc, neem dan even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • ONLINE MBCT

  online
  Start op: 01-03-2023

  achtweekse online mindfulness training van 20 tot 22u. Mail gerust voor vragen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Individuele mindfulness training

  Ellewoutsdijk
  Start op: 11-04-2023

  Als je graag een mindfulness training wilt volgen, maar een groep is voor jou een brug te ver, of je hebt behoefte aan maatwerk, dan begeleid ik je graag met een individuele mindfulness training. Data en uren in overleg. Je bent welkom in mijn praktijk in Zeeland, maar ik heb ook ruime online ervaring.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zeeland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zeeland.