Maureen Rozemeijer

Hart Hoofd Haarlem
Mindfulnesstrainer cat I
St Jorisveld 1
2023 GD HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
GGZ
AGZ
individuele trainingen
Contact
06-30901422
E-mail
Website

Hart Hoofd Haarlem is de naam van mijn bedrijf waar ik sinds 2018 training geef.

Wie ben ik? Mijn naam is Maureen Rozemeijer, ik  geef Mindfulnesstrainingen, werk als ACT- trainer/coach en vanaf het najaar geef ik de Compassie training . Ik werk al vele jaren in de ambulante GGZ en geeft daar MBCT trainingen voor deelnemers met recidiverende depressies. 

Sinds 2018 heb ik een eigen praktijkruimte in Haarlem Noord, een mooie en rustige ruimte met een fijne sfeer. Op woensdagochtend en donderdagavond geef ik daar training en in overleg individuele coachingstrajecten.

Mijn hart ligt bij het werken met mensen die in hun leven te maken hebben of hadden, met psychische klachten. Mensen met depressies, angsten, burn out, laag zelfbeeld, etc, mensen die het leven [soms] een struggle vinden.

Ik schrik daar niet van en ervaar dagelijks hoe waardevol het is om samen met clienten of deelnemers op hun pad mee te mogen lopen. 

Mijn stijl is direct en warm, eerlijk en oprecht. Ik kon zelf erg ongeduldig en kritisch zijn naar mijzelf. Na mijn burn-out, nu meer dan tien jaar geleden werd ik me daar pijnlijk bewust van. 

Mindfulness en compassie zijn voor mij dierbaar en behulpzaam gebleken. Ik ervaar dan ook veel enthousiasme om hier mee bezig te zijn en mensen te motiveren en blij te maken met deze training. Het leven kan veel lichter worden en het gevecht  worden gestaakt. 

Wil je meer weten?

Bel me dan of mail! Ik zie je graag bij Hart Hoofd Haarlem. 

Groet Maureen

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.