May Vullings

Vullings Mindfulness Counselling en Training
Psychosociaal therapeut/ ACT therapeut/ trainer
Broeklaan 10b
5953 NB REUVER

Yogastudio Art of joy
Keulseweg 25a
5953HE Reuver

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-29130156
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, chronische klachten, psycho-sociale oncologie, individuele trainingen, rouw en verlies

May Vullings In mijn werk als psychosociaal therapeut, (trauma sensitieve) mindfulnesstrainer en ACT therapeut staat échte aandacht voor jou als mens centraal. Mijn achtergrond als verpleegkundige en Adviseur Welzijn en Zorg heeft destijds mijn interesse in de psychologische aspecten van gezondheid en welzijn gewekt en ben ik me gaan verdiepen in de psyche van de mens. Sinds 2004 werk ik met veel toewijding en enthousiasme vanuit mijn eigen praktijk en begeleid ik particulieren en organisaties in begeleidingstrajecten en Mindfulness (2008) - en ACT trainingen (2011). 

Sinds 2008 geef ik mindfulnesstrainingen voor groepen en individuele trainingen voor particulieren en organisaties. Als mindfulnesstrainer/ therapeut heb ik me verder gespecialiseerd in de Trauma Sensitive Mindfulness. 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: VMBN categorie 1 trainer, de NFG en RBCZ.

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen, blijf ik me voortdurend ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen, workshops, supervisie en intervisiebijeenkomsten. Kijk hier naar mijn opleidingen en bijscholingen als mindfulnesstrainer.

 

 

Agenda

 • Vervolgtraining

  Reuver
  Start op: 01-01-2024

  Individuele ACT training.

  Jouw reis naar psychologische flexibiliteit.Wil jij meer uit je leven halen en de dingen doen die je écht belangrijk vindt in plaats van bezig te zijn met datgene wat je niet wilt? Tijdens de ACT training gebasseerd op de Acceptance and Commitment Therapy leer je hoe je met een positieve, zachtaardige houding je doelen en dromen kunt verwezelijken. Deze praktische training zorgt ervoor dat je anders en slimmer om leert gaan met vervelende gadcahten, gevoelens en omstandigheden, waardoor er in je leven ruimte ontstaat voor de zaken die er volgens jou écht toe doen.

  Samen zorgen de oefeningen en metaforen uit de zes zuilen van de ACT ( acceptatie, defusie, hier en nu, het zelf als context, waarden en toegewijd handelen) zorgen voor meer flexibiliteit.

  Klik hier voor aanmelden en meer info over de training.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Individuele mindfulness training

  REUVER
  Start op: 01-01-2024

  Wil jij een individuele mindfulnesstraining volgen die op maat is gemaakt voor jou? Kijk hier voor meer info of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  Reuver
  Start op: 23-02-2024

  Leef je je leven op de automatische piloot én dreig je de grip te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out of pijnklachten? Dan is mindfulness wat voor jou. Deze effectieve aandachttraining helpt je om bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. je staat zelfbewuster en vitaler in je leven, je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van dagelijkse dingen. Ook op je werk ben je meer gefocust én creatiever. Je neemt weer de regie over je eigen leven.

  Doe mee aan een groepstraining of kies voor een individueel consult.

  kijk hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Horst
  Start op: 07-04-2024

  Stiltedag/ verdiepingsdag mindfulness. Een dag stil zijn kan best een uitdaging zijn. Je gedachten lijken talrijker en je gevoelens intenser wanneer je stil bent. Toch kan stilte je veel brengen. Je geeft jezelf een dag de volle aandacht. Dat kan in een hectische periode net datgene zijn wat jij nodig hebt. Wil je eens een stiltedag meemaken? Dat Kan!

  Tijdens de stiltedag kun je je mindfulnessvaardigheden verfrissen of verdiepen. Je bent ook welkom als je de training elders gevolgd hebt. Kijk hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBCL

  Horst
  Start op: 08-04-2024

  ACT-training Wil jij meer uit je leven halen én de dingen doen die je écht belangrijk vindt? Tijdens de ACT-training die gebasseerd is op de Acceptance and Commitment Therapie leer je hoe je met een positieve zachtaardige houding je doelen en dromen kunt verwezenlijken. We werken hierbij vanuit zes zuilen: acceptatie, defusie, mindfulness, het zelf, waarden en toegwijde actie. Deze praktische training zorgt ervoor dat er in je leven ruimte ontstaat voor de zaken die er volgens jou écht toe doen. Daarnaast leer je om te gaan met de pijn en onvermijdelijke ongemakken die ook bij het leven horen. Meer info.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Horst
  Start op: 07-07-2024

  In stilte aandacht voor jezelf.Een stiltedag is een mooie gelegenheid om energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden op te frissen of stil te staan bij een gebeurtenis.

  Kijk hier voor data en meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  REUVER
  Start op: 04-10-2024

  Leef je je leven op de automatische piloot én dreig je de grip te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out of pijnklachten? Dan is mindfulness wat voor jou. Deze effectieve aandachttraining helpt je om bewuste keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in je leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creactiever. Je neemt weer de regie over je eigen leven.

  Doe mee aan een groepstraining of kies voor een individueel traject.

  Kijk hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.