May Vullings

Vullings Mindfulness Counselling en Training
Psychosociaal therapeut/ ACT therapeut/ trainer
Broeklaan 10b
5953 NB REUVER

Yogastudio Art of joy
Keulseweg 25a
5953HE Reuver

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-29130156
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, chronische klachten, psycho-sociale oncologie, individuele trainingen, rouw en verlies

May Vullings In mijn werk als psychosociaal therapeut, (trauma sensitieve) mindfulnesstrainer en ACT therapeut staat échte aandacht voor jou als mens centraal. Mijn achtergrond als verpleegkundige en Adviseur Welzijn en Zorg heeft destijds mijn interesse in de psychologische aspecten van gezondheid en welzijn gewekt en ben ik me gaan verdiepen in de psyche van de mens. Sinds 2004 werk ik met veel toewijding en enthousiasme vanuit mijn eigen praktijk en begeleid ik particulieren en organisaties in begeleidingstrajecten en Mindfulness (2008) - en ACT trainingen (2011). 

Sinds 2008 geef ik mindfulnesstrainingen voor groepen en individuele trainingen voor particulieren en organisaties. Als mindfulnesstrainer/ therapeut heb ik me verder gespecialiseerd in de Trauma Sensitive Mindfulness. 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: VMBN categorie 1 trainer, de NFG en RBCZ.

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen, blijf ik me voortdurend ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen, workshops, supervisie en intervisiebijeenkomsten. Kijk hier naar mijn opleidingen en bijscholingen als mindfulnesstrainer.

 

 

Agenda

 • Stiltedag

  Horst
  Start op: 07-07-2024

  In stilte aandacht voor jezelf.Een stiltedag is een mooie gelegenheid om energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden op te frissen of stil te staan bij een gebeurtenis.

  Kijk hier voor data en meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  REUVER
  Start op: 04-10-2024

  Leef je je leven op de automatische piloot én dreig je de grip te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out of pijnklachten? Dan is mindfulness wat voor jou. Deze effectieve aandachttraining helpt je om bewuste keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Dankzij mindfulness sta je zelfbewuster en vitaler in je leven. Je kunt je beter ontspannen, ervaart minder lichamelijke en psychische klachten en kunt meer genieten van de dagelijkse dingen. Ook op je werk! Je bent meer gefocust én creactiever. Je neemt weer de regie over je eigen leven.

  Doe mee aan een groepstraining of kies voor een individueel traject.

  Kijk hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.