May Vullings

Vullings Mindfulness Counselling en Training
Counsellor/ trainer
Broeklaan 10b
5953NB REUVER

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
kinderen en jeugd
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-29130156
E-mail
Website

May Vullings
Echt aandacht hebben voor de mens - daar sta ik voor. 
Niet alleen nu, maar ook toen ik nog werkzaam was als verpleegkundige. Mijn interesse in de psychologische aspecten van ziek-zijn hebben er destijds voor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de psyche van de mens. Inmiddels ben ik vanuit  mijn eigen praktijk (2004) werkzaam als counsellor, mindfulnesstrainer en ACT therapeut. Met veel plezier verzorg ik begeleidingstrajecten en trainingen voor zowel particulieren als organisaties.

Sinds 2008 geef ik mindfulnesstrainingen voor groepen en individuele trainingen voor particulieren en organisaties. In 2011 heb ik (vanuit See True) als mindfulnesstrainer samengewerkt met Universiteit Maastricht in hun onderzoek naar Mindfulness op basisscholen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: VMBN categorie 1 trainer, de NFGen RBCZ.

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen, blijf ik me voortdurend ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen, workshops, supervisie en intervisiebijeenkomsten. Kijk hier naar mijn opleidingen en bijscholingen als mindfulnesstrainer.
 

Agenda

 • Stiltedag

  Roermond
  Start op: 31-03-2019

  In stilte aandacht voor jezelf.Een stiltedag is een mooie gelegenheid om energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden op te frissen of stil te staan bij een gebeurtenis.

  Kijk hier voor data en meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  Reuver
  Start op: 26-04-2019

  ACT-trainingWil jij meer uit je leven halen én de dingen doen die je écht belangrijk vindt? Tijdens de ACT-training die gebasseerd is op de Acceptance and Commitment Therapie leer je hoe je met een positieve zachtaardige houding je doelen en dromen kunt verwezenlijken. We werken hierbij vanuit zes zuilen: acceptatie, defusie, mindfulness, het zelf, waarden en toegwijde actie. Deze praktische training zorgt ervoor dat er in je leven ruimte ontstaat voor de zaken die er volgens jou écht toe doen. Daarnaast leer je om te gaan met de pijn en onvermijdelijke ongemakken die ook bij het leven horen.Meer info.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining

  Roermond
  Start op: 07-05-2019

  Minder stress, meer genieten! Leef je je leven op de automatische piloot én heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen? Heb je last van spanning, stress, burn-out of chronische pijnklachten? Of wil je meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is mindfulness wat voor jou!

  Kijk hier voor meer informatie over deze 8 weekse mindfulnesstraining.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Roermond
  Start op: 16-06-2019

  Stilte/ verdiepingsdag mindfulness.Een dag stil zijn kan best een uitdaging zijn. Je gedachten zijn talrijker en je gevoelen lijken intenser wanneer je stil bent. Toch kan stilte je veel brengen; je geeft jezelf een dag de volle aandacht. Dat kan in een hecktisch periode net datgene zijn wat je nodig hebt. Wil je eens een stiltedag meemaken? Dat kan!

  Een stiltedag is een mooie gelegenheid om energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden op te frissen of stil te staan bij een gebeurtenis.

  Iedereen die een mindfulnesstraining gevolgd heeft of bekend is met meditatie is welkom!Kijk hier voor meer informatie over deze stiltedag.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Roermond
  Start op: 01-12-2019

  Stiltedag/ verdiepingsdag mindfulness. Een dag stil zijn kan best een uitdaging zijn. Je gedachten lijken talrijker en je gevoelens intenser wanneer je stil bent. Toch kan stilte je veel brengen. Je geeft jezelf een dag de volle aandacht. Dat kan in een hectische periode net datgene zijn wat jij nodig hebt. Wil je eens een stiltedag meemaken? Dat Kan!

  Tijdens de stiltedag kun je je mindfulnessvaardigheden verfrissen of verdiepen. Je bent ook welkom als je de training elders gevolgd hebt. Kijk hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.