May Vullings

Vullings Mindfulness Counselling en Training
Counsellor/ trainer
Broeklaan 10b
5953 NB REUVER

Zuidhoven 11
6046 PB Roermond

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
kinderen en jeugd
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-29130156
E-mail
Website

May Vullings
Echt aandacht hebben voor de mens - daar sta ik voor. 
Niet alleen nu, maar ook toen ik nog werkzaam was als verpleegkundige. Mijn interesse in de psychologische aspecten van ziek-zijn hebben er destijds voor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de psyche van de mens. Inmiddels ben ik vanuit  mijn eigen praktijk (2004) werkzaam als counsellor, mindfulnesstrainer en ACT therapeut. Met veel plezier verzorg ik begeleidingstrajecten en trainingen voor zowel particulieren als organisaties.

Sinds 2008 geef ik mindfulnesstrainingen voor groepen en individuele trainingen voor particulieren en organisaties. In 2011 heb ik (vanuit See True) als mindfulnesstrainer samengewerkt met Universiteit Maastricht in hun onderzoek naar Mindfulness op basisscholen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: VMBN categorie 1 trainer, de NFGen RBCZ.

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen, blijf ik me voortdurend ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen, workshops, supervisie en intervisiebijeenkomsten. Kijk hier naar mijn opleidingen en bijscholingen als mindfulnesstrainer.
 

Agenda

 • Stiltedag

  Roermond
  Start op: 21-11-2021

  Stiltedag/ verdiepingsdag mindfulness. Een dag stil zijn kan best een uitdaging zijn. Je gedachten lijken talrijker en je gevoelens intenser wanneer je stil bent. Toch kan stilte je veel brengen. Je geeft jezelf een dag de volle aandacht. Dat kan in een hectische periode net datgene zijn wat jij nodig hebt. Wil je eens een stiltedag meemaken? Dat Kan!

  Tijdens de stiltedag kun je je mindfulnessvaardigheden verfrissen of verdiepen. Je bent ook welkom als je de training elders gevolgd hebt. Kijk hier voor meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.