May Vullings

Vullings Mindfulness Counselling en Training
Counsellor/ trainer
Broeklaan 10b
5953 NB REUVER

Zuidhoven 11
6046 PB Roermond

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
kinderen en jeugd
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06-29130156
E-mail
Website

May Vullings
Echt aandacht hebben voor de mens - daar sta ik voor. 
Niet alleen nu, maar ook toen ik nog werkzaam was als verpleegkundige. Mijn interesse in de psychologische aspecten van ziek-zijn hebben er destijds voor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in de psyche van de mens. Inmiddels ben ik vanuit  mijn eigen praktijk (2004) werkzaam als counsellor, mindfulnesstrainer en ACT therapeut. Met veel plezier verzorg ik begeleidingstrajecten en trainingen voor zowel particulieren als organisaties.

Sinds 2008 geef ik mindfulnesstrainingen voor groepen en individuele trainingen voor particulieren en organisaties. In 2011 heb ik (vanuit See True) als mindfulnesstrainer samengewerkt met Universiteit Maastricht in hun onderzoek naar Mindfulness op basisscholen.

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: VMBN categorie 1 trainer, de NFGen RBCZ.

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen, blijf ik me voortdurend ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen, workshops, supervisie en intervisiebijeenkomsten. Kijk hier naar mijn opleidingen en bijscholingen als mindfulnesstrainer.
 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Reuver
  Start op: 07-10-2022

  Minder stress, meer genieten.Leef je je leven op de automatische piloot en heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen? Heb je last van stress, spanning, burn-out of pijnklachten? Dan is mindfulness wat voor jou.Vaak leven we ons leven op de automatische piloot zonder dat je daar bewust van bent. Je gaat hierbij onbewust over je grenzen heen, waardoor stress, spanning en pijnklachten ontstaan. Juist om die gewoontes te kunnen veranderen en bewust te leven, is het nodig om je aandacht te trainen.

  Deze effectieve aandachttraining helpt je om anders om te gaan met dagelijkse spanning en stress, waardoor je meer balans in je dagelijks leven zult ervaren. Je kunt je beter ontspannen, hebt minder lichamelijke en geestelijke klachten en kunt weer genieten van de dagelijkse dingen.

  Klik hier voor aanmelden en meer info over de training.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Stiltedag

  Roermond
  Start op: 27-11-2022

  In stilte aandacht voor jezelf.Een stiltedag is een mooie gelegenheid om energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden op te frissen of stil te staan bij een gebeurtenis.

  Kijk hier voor data en meer informatie.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.