Michele Belder

Praktijk Puntegale
Mindfulnesstrainer en Zelfcompassietrainer
Puntegaalstraat 419
3024EB Rotterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-29171734
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, chronische klachten, psycho-sociale oncologie, individuele trainingen, rouw en verlies

Specialisatie(s)
MBSR, MBCT, MBCL

Domein(en)
gezondheidszorg

In 2006 heb Mindfulness leren kennen en sindsdien beoefen ik Mindfulness. De beoefening van Mindfulness brengt mij plezier, meer bewust (intenser) aanwezig zijn en een meer milde, accepterende houding. Ook voor moeilijke momenten in mijn leven.

Ik vind het fijn om mensen in Mindfulness te begeleiden en te zien hoe ieder er voor zichzelf uit kan halen wat op dat moment in zijn/haar leven past. Om daar aan bij te kunnen dragen geeft mij voldoening en plezier.

Na afgestudeerd te zijn in de geneeskunde in 1999 ben ik 12 jaar werkzaam geweest als zelfstandige in de internetbranche met geneeskunde als speciaal aandachtsveld. Als Mindfulnesstrainer ben ik in 2013 opgeleid aan de mindfulnessacademie (toen nog Centrum voor Mindfulness) in Amsterdam. Als Zelfcompassietrainer ben ik opgeleid door Frits Koster en Erik van de Brink. Ik ben geïnteresseerd in Body-Mind Medicine en geef Mindfulnesstrainingen en Zelfcompassietraingen aan kleine groepen of als individueel traject.

Lid VMBN (Vereniging Mindfulness-Based Trainers in Nederland en Vlaanderen) categorie 1, lidmaatschapnummer 2013354.Drs. Geneeskunde 1999Zen beoefend van 2007 t/m 2020 onder leiding van Gretha Jikai Roshi bij Zenrotterdam.BSc psychologie behaald in  2022.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.