Mila de Koning

Mindfulness Centrum Alphen
Javastraat 7
2406 XJ Alphen aan den Rijn

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
E-mail
Website


Werkveld(en)
GGZ, AGZ, groepen met open inschrijving

Ik geef sinds 2008 mindfulness trainingen. Dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier. Iin september 2015 heb het Mindfulness Centrum Alphen opgericht. In dit centrum bieden we een gevarieerd aanbod van mindfulness trainingen, mindful zelfcompassie trainingen  en mindful yoga  en worden er workshops en opfrisavonden georganiseerd. 

Daarnaast ben ik verbonden aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam als hoofddocent en supervisor aan de opleiding tot mindfulness trainer. Tevens geef ik daar mindfulness trainingen aan huisartsen en een aangepaste mindfulness training voor mensen met angstklachten.

Voorheen heb ik jaren in de gezondheidszorg gewerkt, vooral in de GGZ, in verschillende functies waaronder als verpleegkundige/sociotherapeut, docent, preventiewerker en projectleider. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest bij het VUmc waar ik het expertisecentrum Mindfulness heb opgericht.

Mindfulness heeft mij persoonlijk meer rust en ontspanning in mijn (hectische) bestaan gegeven. Waar ik voorheen soms het gevoel had geleefd te worden en bekneld dreigde te raken tussen mijn verschillende werkrollen, huishouden en het moederen over 2, nog kleine, kinderen ben ik nu meer gewaar van de rust in mijn dag, de momenten die ik met aandacht creëer en ik volledig aanwezig ben bij dat wat ik doe. Hierdoor ben ik in staat meer te genieten en in het midden van alle drukte de stilte met mij mee te nemen. Dit geef ik graag door! Het geven van de training doe ik met recht met hart en ziel. Mindfulness verveelt nooit!’


Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.