Miranda Bos - van der Veen

Mindfulness voor jou
Mindfulness trainer
Steenstraat 10
9646 BA VEENDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-46265032
E-mail
Website


Werkveld(en)
GGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, chronische klachten, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Niet stoppen, altijd maar doorgaan... herken je dit?

Vind je het ook moeilijk om met moeilijke situaties om te gaan? Logisch! Maar door ze weg te duwen, blijven ze maar terugkomen... 

En vind je het lastig om in het hectische bestaan rustmomenten in te lassen, tijd voor jezelf te nemen en een stapje terug te doen?

Een hele uitdaging! Dat vond ik ook. Doordat ik zelf de Mindfulness training ben gaan doen, heb ik ervaren hoe moeilijk dit is. Maar ook heb ik ontdekt en gevoelt hoe fijn en belangrijk het is, en hoeveel ik er elke dag aan heb. Dat ik bij mezelf herken wanneer ik aan het doorhollen ben, gestrest ben en alleen maar mijn ′to-do′ lijstjes aan het afvinken ben. Ook ik heb nog steeds baat bij de Mindfulness oefeningen, elke keer weer.
Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt en wilde ik mijn werk als maatschappelijk werker en begeleidster van mensen met Psychiatrische problematiek, verder uitbreiden en verrijken. De opleiding heb ik afgerond aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. En ook dit was een ware ontdekkingsreis, waardoor ik het Mindful leven nog meer heb kunnen verinnerlijken.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.