Miranda van Schadewijk

Centrum voor Mindfulness
Mindfulnesstrainer, compassietrainer
Raadhuisstraat 15
1016DB AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
Contact
020-320 6711
E-mail
Website

De beoefening van mindfulness en zelfcompassie samen met anderen heeft al langere tijd een plek op de voorgrond in mijn leven. Sinds 2007 ga ik regelmatig naar mindfulness verdiepingsweken en retraites. En sinds een aantal jaar ben ik opgeleid tot mindfulness­trainer en zelfcompassietrainer.

Mindfulness heeft voor mij aanzienlijk bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen en het vinden van stabiliteit in hectische tijden. Zelfcompassie hielp mij me te motiveren vanuit een vriendelijke houding wanneer mijn sterke innerlijke criticus me ervan weerhoudt de dingen te doen die ik echt wilde doen. En de beoefening heeft me veel steun gebracht in een zware periode van mantelzorg en rouw.

Mindfulness en zelfcompassie beoefening is voor mij geen individuele aangelegenheid maar brengen ook een beweging van bewustwording teweeg in mijn communicatie met anderen, op het werk en in de dingen die spelen in de maatschappij. Daarom vind ik het zo leuk samen met anderen te kunnen beoefenen en groepstrainingen te geven.

Agenda

  • Mindfulnesstraining MBSR

    AMSTERDAM
    Start op: 29-08-2022

    Door het ontwikkelen van de vaardigheden voor mindfulness vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Een 8-weekse training in de avonden. Let op: deze training gaat online door wanneer de maatregelen van de overheid verscherpen.

    Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.