Mirella Flinterman

Mirella Flinterman Mindfulness en veerkracht
Docent,
2015 GT Haarlem

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0611701677
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, GGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, overheid, chronische klachten, kinderen en jeugd, individuele trainingen, rouw en verlies

Na een onderwijscarrière van 20 jaar als docent, mentor en onderwijsontwikkelaar heb ik mij volledig gericht op het coachen en trainen van mensen. Zo geef ik Mindfulness trainingen op open inschrijving, maar ik geef ook mindfulness trainingen aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en veerkrachttrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook begeleid ik mindfulness bijeenkomsten voor mantelzorgers. Daarnaast organiseer ik korte retraites en stiltedagen voor dezelfde doelgroepen.

Ik ben daarbij oprichter van Love your brain waar ik mensen met niet aangeboren hersenletsel coach. Mijn opleiding tot Mindfulness trainer heb ik voltooid bij de Mindfulness Academie in Amsterdam. 

Mijn hart ligt bij het trainen, coachen en begeleiden van mensen ongeacht achtergrond of welke omstandigheid of beperking dan ook. Ik gun mensen een (tweede) kans om te leren en zich te ontwikkelen, op welke manier dan ook en iedere dag opnieuw. Daarom geeft mijn werk als coach en trainer mij erg veel voldoening.

Voor mij is mindfulness ‘a way of life’. Het heeft mij veerkracht en vertrouwen gegeven tijdens tegenslagen die ik heb ervaren in mijn leven. Van nature ben ik iemand die makkelijk piekert en heb lange tijd alles cognitief benaderd. Als ik het snapte, dan gaf dat mij rust. Sinds ik de tijd neem voor meditatie en mindfulness ben ik mij veel bewuster van mijn lijf en emoties. Dat helpt mij bij het nemen van beslissingen wat leidt tot zelfzorg voor mijzelf, maar dat heeft ook een positieve uitwerking naar mijn gezin en collega’s.

Zie voor meer info mijn LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/in/mirella-flinterman

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.