Mirjam Lugthart

Mirjam Lugthart
A&O psychologe, mindfulness trainer
Dirk Klompweg 27
1861 NA BERGEN NH

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
individuele trainingen
Contact
0654315377
E-mail
Website

 

Mindfulness is de basis in al mijn werk: Met aandacht in het moment aanwezig zijn, mild, doelbewust, niet oordelend. Of ik nu begeleider ben in een groep mensen met een verstandelijke beperking, een Pensioen in Zicht training of een communicatie training, een individuele coaching of een mindfulness training geef.

In waarheid zijn met jezelf, jezelf steeds beter leren kennen. Mild en vriendelijk onderzoeken van je fysieke ervaringen, gevoelens, gedachten en reacties hierop.

Wat het mij brengt is dat ik efficiënter werk; Me bewuster ben van mijn angsten en me er minder door laat leiden; Meer tijd neem om tussen door te ontspannen; Meer geniet van waar ik mee bezig ben.

Ik ben me bewust dat ik een stressvolle klus tot een goed einde breng zonder vast te lopen of overspannen te worden, omdat ik me eigen heb gemaakt contact te houden met hoe het met mijzelf gaat, om ontspannen momenten in te lassen en hulp te vragen als ik dat nodig heb.

Dat is wat mindfulness mij geeft. Graag geef ik dat door in mijn trainingen en coaching gesprekken.

 

 

Agenda

 • Vervolgtraining

  Bergen NH
  Start op: 01-12-2019

  Mindful in Communicatie

  Wil jij je relaties verdiepen? Vraag je je af hoe je meer vanuit authenticiteit kunt communiceren en een persoonlijker contact kunt krijgen met anderen? Zou je willen dat communiceren en dat samenwerken minder energie kost? Deze training is een prachtige mogelijkheid om mindfulness verder te ontwikkelen en te verdiepen. Je leert om automatische sociale patronen los te laten en meer vanuit authenticiteit te communiceren. Hierdoor ontstaat een dieper en moeitelozer contact. Je voelt je meer gezien en gehoord en ervaart meer voldoening.

  Een groot deel van ons leven zijn we in relatie met anderen. Wat kom je tegen als je meer met aandacht aanwezig bent bij jezelf als je met een ander bent. Dat gaan we onderzoeken.

  We zullen telkens starten met een meditatie en er is tijd om woorden te geven aan je ervaringen. We zullen ook hardop gewaar zijn oefenen in tweetallen en kleine groepjes.

  7 bijeenkomsten van 2,5 uur.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining

  Bergen NH
  Start op: 13-03-2020

  Op vrijdagmiddag 13 maart 2020 start een mindfulness training. Naast de groeps training is ook een individuele training mogelijk.

  Mindfulness houdt simpelweg in dat je aandacht geeft op een speciale manier: doelbewust, niet oordelend, op het moment zelf. Aan jezelf en de wereld om je heen.

  Dit heeft effect op de kwaliteit van je leven.

  De training is geschikt voor ieder die zichzelf nog beter wilt leren kennen, met en zonder mindfulness ervaring. Sommige mensen ervaren het als meer thuis komen. Meer aanwezig.

  We leggen een goede basis om na de training mee door te gaan.

  Tijdstip: Vrijdagmiddag 2020 van 14.30 tot 17.00 uur op 13, 20,27 maart, 10,17,24 april, 1, 22 mei.

  Oefen middag in stilte: zondagmiddag 26 april van 14:00 – 17.30 uur. Oefen middag in stilte betekent dat we de oefeningen uit de training met begeleiding doen. Praktische opmerkingen en vragen zijn welkom. We converseren niet.

  Zie voor meer info de website www.mirjamlugthart.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.