Monique Martens

YogaMo
yogadocente en mindfulnesstrainer
Hofstraat 16
6917 BE Spijk

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0630018595
E-mail
Website

Welkom beste lezer,

Mijn naam is Monique Martens. Afkomstig uit de mooie stad Den Haag, woon ik sinds 2012 in het mooie en rustige Rijnwaarden samen met mijn vriend, lieve kat en geadopteerde hond. 

Mindfulness, yoga en meditatie zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. De effecten van mindfulness, yoga en meditatie laat ik mensen graag ervaren. Met mindfulness, yoga en meditatie kunnen mensen spanning herkennen, hun lichaam voelen en hun denken zien. Als men het herkent, voelt en ziet kan er effectief iets veranderen. Vooral ons denken kan een grote belemmering zijn zich plezierig te voelen. Ik laat mensen zien dat hun beeld van de werkelijkheid maar een beeld is. Klopt het beeld, is het waar? We hebben veel meer ruimte in ons dan we denken! En het is dichterbij dan je denkt.

Ik onderhoud mijzelf door te mediteren, yogaverdiepingslessen te volgen, deel te nemen aan retraites en stilteweekenden- en dagen en mindfulness te blijven oefenen onder meer bij de Sangha van hulpverleners in Doorn. De laatste jaren is Cuong Lu, leraar, geleerde en schrijver mijn grote inspirator. Ik volg bij hem de 3-jarige opleiding Boeddistische psychologie.

Als gecertificeerde mindfulnesstrainer en yogadocente geniet ik van de mogelijkheid om mensen te helpen. Dat doe ik via mijn eigen bedrijf Yogamo. YogaMo biedt mindfulnesstrainingen, yogaworkshops en loopmeditaties (stiltewandelingen) in de Liemers, de Achterhoek en op locatie. Ik geef ook yogalessen en mindfulnesstrainingen specifiek voor mensen met autisme. Verder verzorg ik workshops Yoga & Klankschalen en Kennismaken met mindfulness.

Misschien tot ziens?

Hartelijke groet!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.