Monique Martens

YogaMo
yogadocente en mindfulnesstrainer
Hofstraat 16
6917 BE Spijk

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0630018595
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, arbeid en gezondheid, individuele trainingen, overige werkvelden

Welkom beste lezer,

Mijn naam is Monique Martens. Afkomstig uit de grote stad Den Haag, woon ik sinds 2012 in het rustige Rijnwaarden samen met mijn vriend, lieve kat en geadopteerde hond. 

Mindfulness, yoga en meditatie zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. De effecten van mindfulness, yoga en meditatie laat ik mensen graag ervaren. Met mindfulness, yoga en meditatie kunnen mensen spanning herkennen, hun lichaam voelen en hun denken zien. Als men het herkent, voelt en ziet kan er effectief iets veranderen. Vooral ons denken kan een grote belemmering zijn in het zich plezierig voelen. Ik laat mensen zien dat hun beeld van de werkelijkheid maar een beeld is. Klopt het beeld, is het waar? 10 van de 10 keer niet.........Je hebt meer ruimte in je dan je denkt. En geluk is dichterbij dan je denkt.

Momenteel is Cuong Lu, leraar, geleerde en schrijver mijn grote inspirator. Ik volg bij hem de 3-jarige opleiding Toegepaste Boeddistische psychologie. Verder onderhoud ik mijzelf door te mediteren, yogaverdiepingslessen te volgen, deel te nemen aan retraites en stilteweekenden- en dagen en mindfulness en het pad van Boeddisme te oefenen bij verschillende Sangha′s.

Als mens geniet ik van de mogelijkheid om andere mensen te helpen. Dat doe ik onder meer via mijn eigen bedrijf Yogamo. YogaMo biedt mindfulnesstrainingen, yogaworkshops, meditaties en stiltewandelingen in de Liemers, de Achterhoek en op locatie. Ik geef ook yogalessen en mindfulnesstrainingen specifiek voor ouderen en mensen met autisme. Verder verzorg ik samen workshops Yoga & Klankschalen.

Misschien tot ziens?

Hartelijke groet!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.