Monique Verhulst

MBS Trainingen
Mindfulness trainer
Egeltjeslaar 7
4854 GN Bavel / BREDA

MBS Trainingen
Mindfulness trainer
Ginnekenweg 11-13
4818 JA Breda

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
Contact
076- 561 11 12
E-mail
Website

Veranderen begint met bewustworden. Bewustwording, aandacht, veerkracht, genieten en groeien; dat is in het kort waar het voor mij om gaat.

Mindfulness brengt mij zelfbewustzijn, zelfmanagement, een meer kalme open blik, meer geduld, vertrouwen en positiviteit.

Missie

Ik ervaar mindfulness als een krachtige manier om de kwaliteit van het leven te verbeteren, zowel mbt het werkzame als het privé leven. Het doorgeven van dit krachtige middel is mijn missie. En zo anderen te begeleiden in dit proces van bewustwording naar meer rust, ruimte en gemakkelijker leven. Trainen van mindfulness ondersteunt balans. Vanuit zelfinzicht patronen doorbreken, om de beste versie van jezelf te worden.

Achtergrond

Na de afronding van de studie communicatiewetenschappen, ben ik zestien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven op het gebied van marketing & communicatie. Binnen deze werkomgevingen heb ik vele trainingen gevolgd. Maar nooit zo’n impactvolle training als de 8-weekse mindfulnesstraining...

Trainerschap

Ik ben opgeleid en gecertificeerd in de hoogste categorie en heb diverse nascholingen gevolgd op het gebied van Mindful Werken en Mindful Communiceren.

Naast het geven van mindfulness trainingen op open inschrijving, geef ik mindful werken trainingen en workshops in het bedrijfsleven. Ik ben tevens jarenlang als trainer verbonden aan het Centrum voor Mindfulness Amsterdam en geef mindfulness trainingen voor trainingsbureau Schouten en Nelissen.

Boeiend...

Ik ben geboeid door de menselijke geest. Hoe we gedachten soms enorm kunnen uitvergroten en kunnen verwarren met de realiteit. Geboeid door de mechanismen waarmee we ons staande houden in het dagelijks leven en de mechanismen waardoor stress en overbelasting ontstaan.


 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.