Monique Verhulst

MBS Trainingen
Mindfulness trainer - nadruk op praktische toepasbaarheid en onderbouwing vanuit neuroscience
Stouwdreef 1
4836 AK BREDA

MBS Trainingen
Mindfulness trainer - nadruk op praktische toepasbaarheid en onderbouwing vanuit neuroscience
Egeltjeslaar 7
4854 GN Bavel

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
076- 561 11 12
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, overheid, chronische klachten

Missie

Bewustwording, aandacht, veerkracht, groeien en genieten; dat is in het kort waar het mij om gaat.

Ik ervaar mindfulness als een krachtige manier om de kwaliteit van privé en werkzame leven te verbeteren. Anderen begeleiden in dit proces van bewustwording naar meer rust, ruimte, positiviteit en gemakkelijker leven  is mijn missie. Trainen van mindfulness ondersteunt balans. Fysiek, emotioneel en mentaal. Vanuit zelfinzicht en zelfmanagement, terug volledig authentiek te zijn, patronen doorbreken om de beste versie van jezelf te worden.

Trainerschap

Na de studie Communicatiewetenschappen, ben ik 16 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven op het gebied van marketing & communicatie. Ik ben als trainer opgeleid en gecertificeerd in de hoogste categorie, heb diverse nascholingen gevolgd op het gebied van Mindful Werken, Leidinggeven en Communiceren en heb de postuniversitaire opleiding tot MiO Trainer (Mindfulness trainer in Organisaties) afgerond.

Ik geef mindfulness trainingen, mindfulness Plus trainingen en vervolgtrainingen aan groepen op open inschrijving en Mindful Werken, Mindful Leiderschap trainingen en workshops in organisaties. Ik ben tevens als trainer verbonden aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. 

Boeiend...

Ik ben zeer geboeid door de menselijke geest, door de invloed die onze levensgeschiedenis, onze gedachten en denkbeelden hebben op ons welbevinden. Hoe we gedachten soms enorm kunnen uitvergroten en kunnen verwarren met de realiteit. Geboeid door de mechanismen waarmee we ons staande houden en de mechanismen waardoor stress en overbelasting ontstaan. Zeer gefascineerd door het raakpunt van de neurologische wetenschap en mindfulness. We zijn ons brein en dankzij neuroplasticiteit kunnen we met mindfulness echt bestendige veranderingen realiseren.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.