Nancy Meesters

Psychologiepraktijk Meesters
GZ- psycholoog & Mindfulness trainer
Boekweitstraat 29
7545 XE Enschede

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-372 26 320
E-mail
Website


Werkveld(en)
GGZ, groepen met open inschrijving, chronische klachten, individuele trainingen, overige werkvelden

Ik ben Nancy Meesters, in 1993 afgestudeerd als psycholoog, en ik heb me vervolgens verder gespecialiseerd als gezondheidszorg psycholoog. Daarnaast heb ik me verdiept en geschoold in meditatie, yoga en mindfulness. Ondertussen heb ik ruim 30 jaar ervaring met verschillende meditatievormen (o.a. zen en vipassana) en ik geef vanaf 2005 mindfulness trainingen.

Sinds 2007 ben ik door KRI gecertificeerd als docente Kundalini yoga. Mijn opleiding tot trainer MBSR en MBCT heb ik bij het IvM van Johan Tinge gevolgd (2012). En in 2015 heb ik me nog verder gespecialiseerd tot compassietrainer MBCL bij Frits Koster en Erik van den Brink, en tot Breathworks trainer bij Ingrid van den Hout en Vidyamala Burch. En in 2020/2021 heb ik, samen met andere collega’s uit Europa, de opleiding tot supervisor MBSR/MBCT bij Present Mind van Lot Heijke gevolgd en afgerond.

De laatste jaren ben ik, ook in mijn werk als psycholoog, steeds meer mindfulness gaan gebruiken en toepassen. Vooral in combinatie met de Acceptance Commitment Therapy (ACT) van Hayes, Kelly en Strohsahl en de Schema Focused Therapy (SFT) van J. Young. Zelf ben ik hierover erg enthousiast, en vind ik het een hele fijne manier van werken. Maar wat nog veel belangrijker is voor mij, is dat de cliënten er heel positief op reageren en ook heel enthousiast zijn.

Naast mijn werkzaamheden als psycholoog, geef ik ook regelmatig mindfulness trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Ben je benieuwd bent naar de ervaringen van deelnemers aan mijn trainingen? Kijk dan hier: https://www.mindfulnessenschede.nl/deelnemers-ervaringen/

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.