Noor van Gelder - Pelser

Meditatiestation
Mindfulnesstrainer
Kleverlaan 9
2023 JC HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
individuele trainingen
Contact
0613432373
E-mail
Website

Bewust aanwezig zijn geeft het gevoel dat je je leven leidt en niet geleeft wordt. En daar begint voor mij mindfulness. Het schept persectief en rust in je hoofd. het helpt om met stress om te gaan en de uitdagingen van het drukke leven aan te kunnen. 

Dit overtuigde mij om mindfulnesstrainer te worden. Mijn trainingen zijn zonder oordeel, positief en puur. Ik geloof dat je meer ziet als je vertraagd, als je de tijd neemt.

Het is een periode van stilstaan, even uit de rijdende trein stappen. Ik wil je inspireren om je eigen gedragpatronen te herkennen en jezelf en anderen met vriendelijkheid te benaderen.

 

Mijn drijfveer als marketingmanager was zorgen dat mensen het beste uit zichzelf konden en wilden halen. Dat men met plezier werkte en ook dat werk los kon laten. Na 15 jaar werkzaamheden in het film- en televisie vak (marketing en publiciteit) richt ik mij nu volledig op mindfulness en meditatie met mijn bedrijf meditatiestation.

Ik geef MBSR trainingen zowel privé als in groepsverband. Daarnaast geef ik trainingen en workshops bij bedrijven en begeleid ik meditatieklassen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.