Pascalle Bormans

Passie voor Zijn, praktijk voor mindfulness
Mindfulnesstrainer, Yogadocent, Ademcoach
Goudreinette 5
6245 PX EIJSDEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
+31629406105
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, GGZ, AGZ, overige werkvelden

Specialisatie(s)
MBCT

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, kunst en cultuur

Begin 2013 ben ik met mindfulness in aanraking gekomen. Een ware verrijking voor mezelf want ik kreeg handvatten om aandachtig en vol vertrouwen mijn pad te volgen. En dat voelt goed!

Ik laat me steeds minder beïnvloeden door allerlei opinies, meningen van anderen. Door minder te oordelen, regelmatig te stoppen en mildheid toe te voegen aan mijn houding, ervaar ik stress op een hele andere manier dan voorheen. Ik mag er zijn zoals ik ben, dat geeft ruimte en rust!

Omdat ik mijn kennis wil delen en anderen hun eigen ervaring met mindfulness gun, besteed ik  veel tijd aan verdieping hiervan. Zo heb ik in 2018 een yoga opleiding gevolgd in een ashram in Nederland. Het sluit bijzonder goed aan bij mindfulness, het brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Precies daar waar alles direct gevoeld en ervaren wordt nog voordat je brein het begrijpt. In 2019 heb ik de yinopleiding gedaan en in 2022 de Holistic Breathing Ademcoach opleiding. Een waardevolle aanvulling want zoals je leeft zo adem je.

Ik geef vanaf 2016 mindfulnesstrainingen (8-weken MBCT) in de zorg en individuele trajecten. Met ingang van 2023 verzorg ik als vakdocent yoga en mindfulnesslessen in een GGZ-instelling. Daarnaast geef ik een aantal uur in de week hatha en yin yogalessen en werk ik 2 dagen per week al persoonlijk begeleider in een verpleeghuis voor mensen met dementie. Wil je nog meer weten dan ben je van harte welkom op mijn website: http://passievoorzijn.nu/.

Voor nu, een hartegroet en misschien tot ziens!

Pascalle Bormans

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.