Pascalle Bormans

Passie voor Zijn, praktijk voor mindfulness
Mindfulnesstrainer, Yogadocent, Ademcoach
Goudreinette 5
6245 PX EIJSDEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
AGZ
overige werkvelden
Contact
+31629406105
E-mail
Website

Mijn naam is Pascalle Bormans. Ik woon in Eijsden, het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg, samen met partner, kinderen en hond Lola. Begin 2013 ben ik met Mindfulness in aanraking gekomen. Het voelde als een verrijking. Ik kreeg handvatten om bewust en vol vertrouwen mijn pad te mogen volgen. En dat voelt goed!

Ik laat me steeds minder beïnvloeden door allerlei opinies, meningen van anderen en van mezelf. Door minder te (be-) oordelen, regelmatig te stoppen (switchen van doe- naar zijnmodus) en mildheid toe te voegen aan mijn houding, ervaar ik stress op een hele andere manier dan voorheen.

Ik mag er zijn zoals ik ben, dat geeft ruimte en rust!

Omdat ik mijn kennis wil delen en anderen hun eigen ervaring met Mindfulness gun, besteed ik een steeds groter deel van mijn tijd aan verdieping hiervan.

Ik verzorg het 8-weken programma bij bedrijven (voor medewerkers), geef training aan open groepen en verzorg individuele trajecten. Twee keer per maand kun je bij mij terecht voor een meditatieavond en ik geef yogalessen.

Als lid van het team ′Mindfulness voor elke dag′ verzorg ik iedere zaterdag een mindfulness herinnering, spreuk of tip op Mindful Netwerk https://mindfulnetwerk.nl/

Ben je nieuwsgierig geworden, dan ben je van harte welkom op mijn website: http://passievoorzijn.nu/.

 

Voor nu, een hartegroet en misschien tot ziens!

Pascalle

Agenda

  • Stiltedag

    Maastricht
    Start op: 10-12-2022

    In samenwerking met Juul Hermkens en Jan Smeets organiseert Passie voor Zijn de ′verstil-je-zelf-dag′. Het programma bestaat uit meditaties, tai-chi, klankbad, ademsessie en zentekenen. Het programma duurt van 10-16 uur en is inclusief lunch. Aanmelden kan via e-mail: juul_58@hotmail.com De kosten bedragen € 65,00

    Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.