Patricia Lie van Dijk

Le Dauphine/Just Be Retraites
Mindfulness trainer/ Mentor/Coach
Frambozengaarde 15
3124WG SCHIEDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0642000500
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, GGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, wetenschap, overheid, chronische klachten, kinderen en jeugd, individuele trainingen, overige werkvelden

"Neem tijd voor jezelf, krijg meer rust en focus, leid een gelukkiger leven, in contact met jezelf"

Herken je dat? Overdag druk met werk, gezin, familie en hobby′s en bang dat je jezelf voorbij loopt?

Misschien heb je last van stress, stemmingwisselingen of gezondheidsklachten.

In mijn MBSR-training leer ik je met aandacht in het hier en nu te zijn. Daardoor krijg je meer inzicht in je eigen drijfveren en vind je antwoorden op de vragen die er voor jou toe doen. Door tijd voor jezelf te nemen, te accepteren en het moeten los te kunnen laten kun je zien wat jezelf echt belangrijk vindt en kom je tot keuzes en veranderingen. Zo kom je los van stress en krijg je meer energie.

De training combineert eeuwenoude wijsheid uit het Oosten en elementen uit de psychologie. Ik gebruik wetenschappelijk onderzochte technieken die bewezen effect hebben. Ik leer je meditatie-oefeningen, yoga en beweging, aandachts- en concentratieoefeningen, oefeninen met de adem en oefeningen gericht op bewustzijn. Met deze praktische oefeningen train je je hersenen om meer in het hier en nu te zijn en te kunnen omgaan met de gedachten, gevoelens en emoties die hiermee gepaard gaan. Dit heeft een positief effect op je gezondheid, helderheid van denken en je emotionele intelligentie. Ook leg ik aan de hand van wetenschappelijk onderzoek uit welke positieve effecten meditatie heeft op het brein.

Mij verdiept in Boeddhistische psychologie, MBSR, MBE en onderzoek gedaan in meditatie in India, Thailand en Nederland.

Investeer in jezelf. www.ledauphine.nl

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.