Patrick Smolders

B-Present.nl
mindfulnesstrainer en mindful coach
Nigerdreef 27
3564EA UTRECHT

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
onderwijs
wetenschap
overheid
chronische klachten
kinderen en jeugd
individuele trainingen
Contact
030 - 275 07 05
E-mail
Website

Mindfulness & Heartfulness - Open aandacht & (Zelf-)Compassie


Mindfulness is the biggest present


Mindfulness is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. Het is de vriendelijke open aandacht die actief is in the present, in dit moment, in alle mogelijke situaties in je leven. Mindfulness kan ons leven transformeren. Want veel van onze stress, spanning, frustratie en ongemak is in wezen het resultaat van patronen die - onbewust - in ons actief zijn. Zolang we geen voeling met en geen weet van zulke patronen hebben, blijven ze zich herhalen in ons functioneren. En wie wil kan dat karma noemen. Door mindfulness (open aandacht en zelfcompassie) ontstaat zicht op (en inzicht in) de patronen die zich onbewust in ons functioneren hebben genesteld. Dat geeft ruimte voor verandering. Veel van de dagelijkse stress, spanning, frustratie en ongemak in ons leven kan door mindfulness-beoefening sterk verminderen. 

Die verandering gaat samen met het ervaren van meer gemak, congruentie, geluk, zinvolheid en gevoel van verbondenheid, in alle levensgebieden.

Een aardige manier om je een indruk te vormen van mijn benadering van mindfulness & heartfulness (en van mijn stem) is misschien wel de reeks Extra Korte Yoga (die je ook hier vindt). Als je geïnteresseerd bent in de geheel verzorgde 10-daagse Heartfulness & Mindfulness Retraite in de Hoge Vogezen, dit jaar van 29 april t/m 9 mei, klik er eens op.  

  ~ Patrick Smolders

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.