Patty van Rooij

More4you
Mindfulness & Compassie trainer
Kerkplein 5
5691 BB Son en Breugel

More4you
Mindfulness & Compassie trainer
Marconilaan 2a
5621 AA Eindhoven

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-22388939
E-mail
Website


Werkveld(en)
overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, chronische klachten, individuele trainingen, overige werkvelden

Mijn naam is Patty van Rooij. 

Sinds 2013 ben ik Mindfulness en Compassie trainer/coach. Tevens organiseer ik stilte dagen.

Ik ben een echt mensen mens met veel geduld. Ik zie altijd het positieve in ieder individu waardoor het werken met mensen mij veel energie geeft. 

Als trainer en coach is het mijn passie om anderen te helpen zichzelf terug te brengen naar hun eigen evenwicht. Samen een balans leren vinden tussen in- en ontspanning, eigen wensen en verwachtingen van anderen, meebewegen en loslaten. 

Dit is een mooi proces waarbij ik bij aanvang van de 8 weekse training veel aandacht geef aan het op het gemak voelen en de veiligheid van de deelnemers in de groep.

Tijdens iedere Mindfulness en Compassie training raakt het mij steeds weer hoeveel positieve ontwikkelingen er in 8 bijeenkomsten plaatsvinden bij de deelnemers die actief deelnemen. Hierdoor blijf ik gepassioneerd trainer/coach.

Graag help ik jou op enthousiaste wijze thuis te komen bij jezelf, om je leven met aandacht en waardering te leven!

Warme groet,

Patty

Agenda

 • Stiltedag

  Gerwen, Nuenen
  Start op: 23-06-2024

  Een dag waarin je agenda geen rol speelt. Een dag vol verschillende aandacht oefeningen, waarin je oefent in opmerkzaam zijn vanuit een vriendelijke en niet oordelende houding.

  Stilte doorbreekt het dagelijks patroon van reageren op jezelf of op de buitenwereld. En stelt je in staat om te ervaren wat zich voordoet zonder er meteen een mening over te hoeven

  of iets te uiten.

  Kosten €42,50

  Kijk voor meer informatie op mijn website www.more4you.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.