Paul van Gemert

Praktijk Paul van Gemert | therapie, training en coaching
Psychosociaal therapeut | Mindfulnesstrainer MBSR | Compassietrainer MBCL
Gascognehof 40
5627KK EINDHOVEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0652504267
E-mail
Website


Werkveld(en)
overige werkvelden, individuele trainingen, kinderen en jeugd, chronische klachten, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Door het integreren van mindfulness in mijn leven kan ik beter met uitdagingen en hindernissen omgaan. Vaak zijn we in gedachten druk met wat is geweest of wat nog zou kunnen komen. De beste plek om te zijn is echter hier en nu. Mindfulness is voor mij een verrijking van mijn leven. Het geeft mij inzicht en verwondering. Ik heb ook geleerd om milder te zijn, vooral naar mijzelf toe.

OVER DE 8 WEEKSE TRAINING

Waarom een 8 weekse mindfulness trainingMindfulness training vergroot het vermogen om met de aandacht meer aanwezig te zijn in het hier en nu en je volledig bewust te zijn van de huidige ervaring. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Het is een praktische training voor vrijwel iedereen.

Voor wie

De 8 weekse mindfulness training is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder (psychische) klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Wat leer je

Tijdens de training leer je om bij je dagelijkse activiteiten telkens aanwezig te zijn in het moment. Mindfulness helpt je denkpatronen te herkennen en zo op een effectieve manier om te gaan met stress, vermoeidheid, lichamelijke klachten en (psychische) pijn. Je leert hoe emoties, oordelen en gedachten vaak de oorzaak zijn van geestelijke en lichamelijke pijn.

Aanmelden:Is de 8 weekse mindfulness training iets voor jou? Meld je dan hier aan voor de intake: www.mindfulnesscentrumeindhoven.nl

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.