Petra Mettau

Petra Mettau - Rebalancing, Mindfulness, Trager Bodywork
Trainer, Coach en Adviseur
Achterbroek 30
2825 NG Berkenwoude

Petra Mettau, praktijk voor Rebalancing, Mindfulness en Trager Bodywork
Trainer, coach en adviseur
Jac. P. Thijsselaan 45
2803 RT Gouda

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-11703200
E-mail
Website


Werkveld(en)
overige werkvelden, individuele trainingen, overheid, wetenschap, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, rouw en verlies, chronische klachten

Specialisatie(s)
MBSR, MBCT, MBCL

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, jeugd en gezin, justitie, onderwijs, kunst en cultuur, overheid

Mijn naam is Petra Mettau en sinds 2015 geef ik Mindfulness trainingen, ben ik coach en geef ik lichaamswerk. Na 25 jaar als verandermanager en organisatieadviseur te hebben gewerkt. Mensen (terug) in hun kracht zetten en laten ontdekken en ervaren hoe je op een andere en natuurlijke manier met je eigen geest en gevoelens om kan gaan, is mijn passie. De laatste jaren heb ik tientallen Mindfulness trainingen gegeven en elke keer doe ik dat weer met veel plezier, verdieping en interesse. Waarbij deelnemers meer rust in hun hoofd ervaren, beter verbonden zijn met hun gevoel, grenzen beter kunnen aangeven en relaties meer in balans zijn.

Naast de Mindfulness training, ben ik ook Rebalancer en Trager practicioner. Daarbij heb ik me gespecialiseerd in het voelen als ingang voor het hier en nu. Daarom heet mijn bedrijf MindVoel. Bij het geven van de trainingen blijf ik bij de oorspronkelijke werkwijze die is ontwikkeld voor Mindfulness door Jon Kabat-Zinn en voor de vervolgtraining sluit ik nauw aan bij de door Kirstin Neff ontwikkelde Mindfulness Self-Compassion Training. Deze mensen hebben hier heel intensief onderzoek naar gedaan en zijn zelf door hun eigen training prachtige mensen die zowel Mindfulness als Compassie voor mij belichamen. Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen, cursussen, retraites en het bijhouden van vakliteratuur. De vruchten daarvan zie je ook terug op de ‘inspiratie’ pagina van mijn website Mind-Voel.

info@mind-voel.nl

www.mind-voel.nl

m: 06-11703200

Agenda

 • Individuele mindfulness training

  Berkenwoude
  Start op: 21-05-2024

  Wil jij een individuele Mindfulness training volgen. Waarbij de training op maat wordt gemaakt voor jou? Deze training volgen op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

  In een individuele Mindfulness training kunnen we 100% ingaan op jouw persoonlijke vraagstukken, volgens de methode van de Mindfulness MBSR.

  Al een aantal jaar begeleid Petra deelnemers die behoefte hebben aan een individueel Mindfulness traject.

  We bespreken in welk tempo van 8 lessen van 1,5 uur je de training het beste kan volgen.

  Data in overleg af te spreken.Kosten: 8 x €90 is €720,-. Dit is inclusief meditaties en opnames van diverse Mindfulness oefeningen.Locatie: Berkenwoude (10 minuten van Gouda) of via Zoom.

  Ook voor het individuele traject kunt u bij uw zorgverzekeraar nagaan of een deel van de kosten worden vergoed.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.