Petra Mettau

Shiney Training & Coaching
Trainer, Coach en Adviseur
Achterbroek 30
2825NG BERKENWOUDE

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overheid
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
06-11703200
E-mail
Website

Mijn naam is Petra Mettau en sinds 2011 geef ik Mindfulness trainingen en ben ik coach. Daarnaast ben ik organisatieadviseur en verandermanager. Mensen (terug) in hun kracht zetten en laten ontdekken en ervaren hoe je op een andere en natuurlijke manier met je eigen geest en gevoelens om kan gaan, is mijn passie. De laatste jaren heb ik meer dan 30 Mindfulness trainingen gegeven en elke keer doe ik dat weer met veel plezier, verdieping en interesse. Het geven van de trainingen geeft mij ook veel voldoening, wanneer ik zie wat het deelnemers brengt, en het verdiept ook steeds weer mijn eigen Mindfulness. Vanaf 2018 geef ik ook een vervolgtraining Mindfulness. Bij het geven van de trainingen blijf ik bij de oorspronkelijke werkwijze die is ontwikkeld voor Mindfulness door Jon Kabat-Zinn en voor de vervolgtraining sluit ik nauw aan bij de door Kirstin Neff ontwikkelde Mindfulness Self-Compassion Training. Deze mensen hebben hier heel intensief onderzoek naar gedaan en zijn zelf door hun eigen training prachtige mensen die zowel Mindfulness als Compassie voor mij belichamen. Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen, cursussen, retraites en het bijhouden van vakliteratuur. De vruchten daarvan zie je ook terug op de ‘inspiratie’ pagina van mijn website Shiney. Shiney staat voor ′stralend′. Een gelukkige geest in een gezond lichaam dat straalt van nature. Op mijn website deel ik graag ervaringen en methodes die ook jou kunnen ondersteunen, inspireren en laten stralen. Vanaf 2018 volg ik de opleiding voor Rebalancer en hoop dat in de komende jaren toe te voegen aan mijn coachings praktijk. Ik heb aan het conservatorium gestudeerd. Naast de piano bespeel ik tegenwoordig ook de handpan. Een prachtig instrument dat ik ook gebruik om meditaties te begeleiden.

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  BERKENWOUDE
  Start op: 25-01-2019

  8-Weekse Mindfulness training (MBSR). Op vrijdagochten van 9.30 tot 12.00 uur.

  Kleine groepen (4 ot 6 personen) op een rustige locatie in Berkenwoude, dichtbij Gouda.

  Petra Mettau heeft ruime ervaring met het geven van Mindfulness training en coaching. Ook voor individuele trajecten.

  De training is voor iedereen toegankelijk, waar Petra zich zelf steeds meer specialiseert op werkstress, (voorkomen van) burn-out en depressie.

  Kosen zijn €350,-. Inclusief werkboek, meditaties (audio-bestanden).

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Terugkomdag(deel)

  BERKENWOUDE
  Start op: 31-12-2019

  Voor iedereen die regelmatig wil mediteren biedt Shiney twee keer per maand, op de maandagavond, de gelegenheid om te mediteren op basis van meditaties van Mindfulness en Compassietraining. De avonden beginnen om 20.00. Er wordt gemediteerd tot 21.30 en eindigen, na een kopje thee, uiterlijk 22.00.

  Eerste keer gratis, daarna €7,50 per keer.

  Graag even aanmelden wanneer je voor het eerst langs wil komen.

  www.shiney.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.