Pleunie Arts

Pleun mindfulcoaching
mindfulness trainer en werkvermogenspecialist
3769TS Soesterberg

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0614612912
E-mail
Website


Werkveld(en)
arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, individuele trainingen

Mindful coaching & training 

https://www.pleun-mindfulcoaching.nl/

Op zondag 16 oktober start ik een nieuwe 8-weekse mindfulnesstraining in Soesterberg (10 á 20 minuten vanuit Utrecht / Amersfoort).Kijk voor meer details op mijn website.

Tevens bied ik nog steeds individuele mindfulness coaching aan, geheel gebaseerd op het 8-weekse traject. Een groepstraining in Utrecht wordt in de winter 2022 weer verwacht.

 

Pleun mindfulcoaching staat voor het aanreiken van mindfulness middels een persoonlijke, doortastende en down to earth benadering. Ik begeleid mensen dicht bij zichzelf te komen en vanuit daar het optimale uit het leven te halen.

Ik geloof in het belang van het stimuleren van de eigen kracht. Mijn kracht zit in het invoelen en snel kunnen meebewegen met de ander, terwijl ik altijd de regie bij de ander laat en deze juist op een organische manier weet te stimuleren en vergroten. Bringing awareness, genieten van het moment, humor en vertrouwen dat het zich ontwikkelt. Dat is wat ik hoop uit te stralen in de mindfulcoaching die ik je kan bieden.Een achtergrond van een universitaire opleiding in arbeid&gezondheid, holistisch coach, HRM en momenteel de functie van werkvermogenspecialist bij een arbodienstverlener neem ik daarin mee.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.