Remy van Gelder

Praesence Mindfulness
Trainer en coach
Kanaalpark 157
2321 JW LEIDEN

Praesence Mindfulness
mindfulnesstrainer
Van Oldenbarneveltweg 32
2242BB Wassenaar

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0647062706
E-mail
Website

In mijn fijne en goed bereikbare trainingslokatie in Leiden verzorg ik de 8-weekse MBSR Mindfulnesstraining in Leiden. Naast de MBSR training geef ik individuele mindfulness coaching, mindfulness voor duo′s en geef ik ook mindfulness in organisaties.

Ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling en het trainen. Het begeleiden van mensen geeft me enorm veel voldoening. De groepen die ik begeleid zijn vaak heel divers en ook niet te groot. Verwacht diepgang, betrokkenheid, maar ook lichtheid en humor. Er starten regelmatig nieuwe trainingen in Leiden.

Heb je interesse in één van de mindfulnesstrainingen of in mijn aanbod, dan kun je altijd contact met me opnemen via 06 47062706 voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt me ook mailen via: contact@praesence.nl.

Voor meer info over mijn aanbod kun je kijken op Praesence. Ook kun je eens kijken naar ervaringen van deelnemers die een training of coaching bij me hebben gevolgd via Feedback company. Ik ben erkend in categorie 1 (hoogste categorie) van de VMBN en mijn trainingen komen voor vergoeding in aanmerking.

 

Graag tot ziens,

Remy van Gelder - Praesence Mindfulness

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.