Renate Kuiper

Mindful InSight
Haptotherapeut, mindfulness- compassie-- en EFT-trainer
Weert 9
6222 PG MAASTRICHT

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-13261173
E-mail
Website


Werkveld(en)
overige werkvelden, individuele trainingen, chronische klachten, onderwijs, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving

Welkom bij mindful InSight.

Mijn naam is Renate kuiper, oprichtster en eigenaresse van Mindful Insight. ik geef trainingen aan groepen, individuele therapie en relatie-therapie. In zowel mindfulness als Haptotherapie heb ik een krachtige vorm van leven ontdekt die voor iedereen toegankelijk is. Het heeft mij meer mens gemaakt en meer levensgeluk gegeven.

Het is mijn wens bij te dragen aan een groter geluk voor een groter aantal mensen. Geluk kun je bereiken wanneer je meer jezelf leert kennen, van jezelf leert houden en trouw blijft aan jezelf.

Een fijn en gelukkig leven is nl veel waar. Dat betekent het leven leren leven precies zoals het is, met alle ups en downs.

Het leven is niet altijd makkelijk. Sommige dingen zijn echt niet te veranderen, en van andere dingen kom je nooit af. Dit vraagt een houding die vriendelijk en liefdevol is voor onszelf. Wanneer we leren stoppen om te vechten en te vluchten, en in plaats daarvan te leren ′buigen′, komen we vaak uit bij ons echte verdriet, boosheid en of pijn. Problemen, pijn en lasten horen bij het leven. Dat is niet makkelijk om te erkennen, maar op de lange duur zorgt dit er wel voor dat je energie overhoudt en je je weer kunt gaan richten op die dingen die jij belangrijk vindt.

Want er is heel veel waar jij WEL invloed op kunt hebben in het leven. Jij kunt met bepaalde dingen of activiteiten stoppen of juist gaan starten. Dit vraagt wijsheid en ook moed!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.