Renee Piket

Renee Piket
Mindfulnesstrainer (MBSR), zelfcompassietrainer (MSC), yogadocent & coach
Brandingdijk 120
3059 RB ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0651465382
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, individuele trainingen

Herken je dit?

Druk, druk, druk. Alsmaar doorhollen. Je moet nog veel en je wil zo veel. Werk, gezin, familie, vrienden, sociale activiteiten, sporten. En als je stilstaat, hollen je gedachten gewoon door.

Hollen en STILSTAAN

Waarom niet hollen en STILSTAAN? Allebei. Er is niets mis mee om veel te doen. Als je er bewust voor kiest, het met aandacht doet EN ook de tijd neemt om niet te doen, om stil te staan, om te reflecteren en te voelen. Je bewust te zijn of je nog doet wat je wilt, of je nog op de juiste weg bent. Mindfulness kan je daarbij helpen.

Mindfulness

Mijn eerste kennismaking met mindfulness in 2009 maakte mij bewust van mijn alsmaar doorhollende gedachten. Inmiddels opgeleid als mindfulness trainer combineer ik de kracht van mindfulness met mijn jarenlange ervaring als internationaal HR professional in het begeleiden van anderen op hun weg naar balans.

Ik geef mindfulness- en zelfcompassie trainingen in mijn eigen studio in Rotterdam-Nesselande en bij Academ, centrum voor bewustwording in Rotterdam Hillegersberg. Zowel aan groepen als individueel.

Mindful Effect

Ik ben mede-eigenaar van Mindful Effect waar we binnen bedrijven en organisaties trainingen en workshops Mindful Werken aanbieden.

Agenda

 • Vervolgtraining

  Rotterdam Nesselande
  Start op: 11-10-2024

  Deze training, Mindfulness Verdiepen, Mindful Communiceren, biedt verdieping en stressreductie in de vorm van nieuwe meditaties, educatie, ontspannende Yin Yoga en Yoga Nidra. De training reikt modulen aan om mindful te communiceren en de relatie met jezelf en met anderen te onderzoeken en waar mogelijk te verbeteren en te verdiepen. De MVMC training is een training van zes bijeenkomsten op de vrijdagochtend.

  Kenmerkend voor de training van Hollen en STILSTAAN:

  - kleine groepen

  - veel aandacht

  - betrokken trainer

  - humor

  v

  v

  V

  V

  V

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.