Renee Piket

Renee Piket
Mindfulnesstrainer, zelfcompassietrainer (MSC), yogadocent & coach
Brandingdijk 120
3059 RB ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
individuele trainingen
Contact
0651465382
E-mail
Website

Herken je dit?

Druk, druk, druk. Alsmaar doorhollen. Je moet nog veel en je wil zo veel. Werk, gezin, familie, vrienden, sociale activiteiten, sporten. En als je stilstaat, hollen je gedachten gewoon door.

Hollen en STILSTAAN

Waarom niet hollen en STILSTAAN? Allebei. Er is niets mis mee om veel te doen. Als je er bewust voor kiest, het met aandacht doet EN ook de tijd neemt om niet te doen, om stil te staan, om te reflecteren en te voelen. Je bewust te zijn of je nog doet wat je wilt, of je nog op de juiste weg bent. Mindfulness kan je daarbij helpen.

Mindfulness

Mijn eerste kennismaking met mindfulness in 2009 maakte mij bewust van mijn alsmaar doorhollende gedachten. Inmiddels opgeleid als mindfulness trainer combineer ik de kracht van mindfulness met mijn jarenlange ervaring als internationaal HR professional in het begeleiden van anderen op hun weg naar balans.

Ik geef mindfulness trainingen in mijn eigen studio in Rotterdam-Nesselande en Het Yogahuis in Nieuwerkerk a/d IJssel. Zowel aan groepen als individueel.

Mindful Effect

Ik ben mede-eigenaar van Mindful Effect waar we binnen bedrijven en organisaties trainingen en workshops Mindful Werken aanbieden.

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Rotterdam Hillegersberg
  Start op: 03-02-2022

  Wil je ook minder piekeren, beter slapen en meer genieten? Merk je dat je gedachten soms op hol slaan, terwijl jij allang weer stilstaat? Misschien is een mindfulness training dan iets voor jou!

  De mindfulness training, ook wel ‘de achtweekse’ of ′MBSR′ (Mindfulness Based Stress Reduction) genoemd, is een training van acht bijeenkomsten op de donderdagavond plus een extra oefendag in stilte op zondag 13 maart.

  Kenmerkend voor de training van Hollen en STILSTAAN:

  - kleine groepen

  - veel aandacht

  - betrokken trainer

  - humor

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.