Renee Piket

Renee Piket
Mindfulnesstrainer (MBSR), zelfcompassietrainer (MSC), yogadocent & coach
Brandingdijk 120
3059 RB ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
individuele trainingen
Contact
0651465382
E-mail
Website

Herken je dit?

Druk, druk, druk. Alsmaar doorhollen. Je moet nog veel en je wil zo veel. Werk, gezin, familie, vrienden, sociale activiteiten, sporten. En als je stilstaat, hollen je gedachten gewoon door.

Hollen en STILSTAAN

Waarom niet hollen en STILSTAAN? Allebei. Er is niets mis mee om veel te doen. Als je er bewust voor kiest, het met aandacht doet EN ook de tijd neemt om niet te doen, om stil te staan, om te reflecteren en te voelen. Je bewust te zijn of je nog doet wat je wilt, of je nog op de juiste weg bent. Mindfulness kan je daarbij helpen.

Mindfulness

Mijn eerste kennismaking met mindfulness in 2009 maakte mij bewust van mijn alsmaar doorhollende gedachten. Inmiddels opgeleid als mindfulness trainer combineer ik de kracht van mindfulness met mijn jarenlange ervaring als internationaal HR professional in het begeleiden van anderen op hun weg naar balans.

Ik geef mindfulness- en zelfcompassie trainingen in mijn eigen studio in Rotterdam-Nesselande en bij Academ, centrum voor bewustwording in Rotterdam Hillegersberg. Zowel aan groepen als individueel.

Mindful Effect

Ik ben mede-eigenaar van Mindful Effect waar we binnen bedrijven en organisaties trainingen en workshops Mindful Werken aanbieden.

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  Rotterdam Hillegersberg
  Start op: 11-01-2023

  Wil je ook minder piekeren, beter slapen en meer genieten? Merk je dat je gedachten soms op hol slaan, terijwl jij allang weer stilstaat? Misschien is een mindfulnesstraining dan iets voor jou!

  De mindfulnesstraining, ook wel ′de achtweekse′ of ′MBSR′ (Mindfulness Based Stress Reduction) genoemd, is een training van acht bijeenkomsten op de woensdagochtend plus een extra oefendag in stilte op zondag 19 februari.

  Kenmerkend voor de trainingen van Hollen en STILSTAAN:

  • kleine groepen
  • veel aandacht
  • betrokken trainer
  • humor
  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  Rotterdam Hillegersberg
  Start op: 15-02-2023

  Wil je ook minder piekeren, beter slapen en meer genieten? Merk je dat je gedachten soms op hol slaan, terwijl jij allang weer stilstaat? Misschien is een mindfulness training dan iets voor jou!

  De mindfulness training, ook wel ‘de achtweekse’ of ′MBSR′ (Mindfulness Based Stress Reduction) genoemd, is een training van acht bijeenkomsten op de woensdagavond plus een extra oefendag in stilte op zondag 2 april.

  Kenmerkend voor de training van Hollen en STILSTAAN:

  - kleine groepen

  - veel aandacht

  - betrokken trainer

  - humor

  v

  v

  v

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Rotterdam Hillegersberg
  Start op: 17-02-2023

  Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf.

  Dat klinkt als normaal, toch hebben velen van ons daar moeite mee. Onze interne criticus is sterk. Juist op momenten dat we het toch al moeilijk hebben. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, vriendelijkheid en mildheid kun je trainen.

  Voor wie?

  Streng of zelfkritisch? Onzeker? Altijd voor anderen aan het zorgen, waar blijf jezelf? Zit jij jezelf vaak op de kop als:

  • je iets fout doet

  • het niet gaat zoals je wil

  • je je niet goed voelt

  Kenmerkend voor de trainingen van Hollen en STILSTAAN

  - kleine groepen

  - veel aandacht

  - betrokken trainer

  - humor

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.