Rob Brandsma

 
Mindfulnesstrainer, GZ-psycholoog (BIG), Psycholoog (NIP), Orthopedagoog
Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-21422433
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, arbeid en gezondheid, onderwijs, wetenschap, kinderen en jeugd

Ik geloof dat er ruimte is voor plezier, verbinding en wijsheid, ook onder moeilijke omstandigheden. Verder ben ik overtuigd van onze diepe sociale aard en verbondenheid als bron van geluk.

Mijn ankerpunt is meditatie. Ik vertrouw erop dat het altijd mogelijk is onze bewustwording te vergroten, individueel en collectief. Ons vermogen tot mindfulness en spiritualiteit is aangeboren, als je het cultiveert, biedt het veel verdieping en veerkracht in het leven. 

Ik hou van leren en persoonlijke groei. Ik ben psycholoog en leraar in hart en nieren. Ik train mensen in mindfulness en aan De Mindfulness Academie leid ik mensen op om zelf mindfulness trainer te worden.

Ik hou ook van schrijven… van het ambacht, en de verdieping die het biedt. Ik schrijf publieksboeken en boeken over hoe het is om trainer te zijn.

Wat de wereld van nu nodig heeft is zorgzaamheid. Compassie, de sleutel hiertoe, is dus goed voor ons en ook goed voor de wereld. Ik geef compassietraining en als opleider ben ik verbonden aan het Centre for Mindful Self Compassion.

Lang vroeg ik me af hoe vrede en helderheid te vinden temidden van de huidige ecologische crisis. De aanknopingspunten die ik vond heb ik omgezet in een geheel nieuwe publiekstraining: Mindfulness voor de Wereld.

Ik voel me gezegend dat ik het contemplatieve pad mag uitdragen en dat ik daarvan in mijn levens-onderhoud kan voorzien. Aan mijn leraren en studenten: dankjewel.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.