Ronald Hochstenbach

Hochstenbach Praktijk
GGZ Agoog, Mindfulness- , Interpersoonlijke Mindfulness- en Compassie Trainer, Psychosociaal Therapeut
Volmolen 4
5561 VH Riethoven

Hochstenbach Praktijk
GGZ Agoog, Psychosociaal Therapeut, Mindfulness-, en Compassie Trainer
Middenweg 1
5715 PE Lierop

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-52371235
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, individuele trainingen, overige werkvelden, onderwijs, kinderen en jeugd

De trainer, Ronald Hochstenbach (1970) geeft vanaf 2009 Mindfulnesstrainingen.

Hij is gecertificeerd Mindfulnesstrainer categorie 1, Compassietrainer MBCL én erkent Interpersoonlijke Mindfulness trainer IPM.

Ronald is in 1997 in aanraking gekomen met Mindfulness en yoga. Vanaf die tijd is hij zich intensief gaan verdiepen om de kennis en ervaring te vertalen naar methoden om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar innerlijk rust en levensgeluk.

“De acceptatie en mildheid van Mindfulness hebben mij in periodes van stress en rouw kracht, kalmte en vertrouwen gegeven. Ik heb geleerd dat door met mildheid en vertrouwen te “zijn” met wat in lichaam en geest “is”, zonder het te willen veranderen of vast te houden, de natuur zijn eigen beloop gaat en kan transformeren. Ik ervaar door opmerkzaam te zijn dat er ruimte en keuze vrijheid ontstaat. Mindfulness levert mij elke dag weer veel op in mijn leven. Met passie en toewijding wil ik deze methode en levenswijze graag overdragen en delen in de trainingen en persoonlijke begeleiding”. 

Naast dat de trainer is opgeleid tot Mindfulness- en Compassie- en Interpersoonlijke Mindfulness trainer, heeft hij de vierjarige opleiding tot Jungiaans Filosofisch Therapeut en de vier jarige opleiding tot Psychodrama Therapeut gevolgd, en opgeleid tot Master in de Transformatie psychologie, en Voice Dialogue en Voicedrama, Hatha Yoga, en Social Work. T

Ter verdieping van zijn persoonlijke- en professionele ontwikkeling als trainer heeft Ronald diverse langere retraites, trainingen en workshops gevolgd o.b.v. internationale meditatie leraren. 

Zie voor meer info de websites: www.mindfulnesstrainingen.info  en  www.trainingencoachingtherapie.nl

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.