Rudi Korthuis

MijnKeerpunt
Trainer MBSR (mindfulness) / MBCL (compassie)
Ubbergseveldweg 103E
6522 HE Nijmegen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
Contact
024-3602619
E-mail
Website

Individuele Training MBSR bij MijnKeerpunt
De individuele Training MBSR (mindfulness) van MijnKeerpunt in Nijmegen is gericht op mensen die door omstandigheden niet aan een groepstraining willen of kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld door specifieke gezondheidsproblemen of door ervaringen in het verleden of omdat anonimiteit voor iemand essentieel is of simpelweg i.v.m. de (on)mogelijkheden in de agenda.

De training staat open voor iedereen vanaf 18 jaar die op zoek is naar meer balans, anders wil leren omgaan met obstakels in het leven en daar zelf actief aan wil bijdragen. Gezien mijn achtergrond als leidinggevende in uitdagende en veeleisende werkomgevingen, het omgaan met een chronische pijnaandoening en mijn ervaring als zangeres, noem ik specifiek: mensen met teveel werkdruk, onrust en stress - muzikanten en zangers - mensen met terugkerende pijn.
Inzicht kan helpen en motiveren. Daarom krijgen deelnemers tijdens de training regelmatig informatie over mindfulness (achtergrond, oorsprong, onderzoek) en waarom we bepaalde oefeningen doen zoals we ze doen. 

Voorafgaand aan de training vindt een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats. Voor meer informatie: www.mijnkeerpunt.com  

Rudi Korthuis

Voorheen o.a. docente en hoofd communicatie. Eind 2010 kreeg ik te maken met een vrij onbekende chronische pijnaandoening in het bekkengebied, die later bleek een keerpunt in mijn leven te zijn. Met vallen en opstaan heb ik voor mij geschikte hulpverlening gevonden en leerde zo stap voor stap om te gaan met deze aandoening. Onderdeel in dit proces was een basistraining MBSR. Door de kracht en eenvoud van deze training besloot ik de opleiding Trainer MBSR bij het IvM te volgen.  

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.