Saskia Beugel

Saskia Beugel - Rishis & Zo Mindful
Mindfulness trainer (Engels en Nederlands)
Sarphatistraat 14
1017 WS Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0630411883
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, overheid, chronische klachten, kinderen en jeugd, individuele trainingen

Specialisatie(s)
MBSR, MBCT

Mindfulness Nederlands & Engels - groepen - bedrijven - individueel

Als je merkt dat je behoefte hebt aan meer zelfvertrouwen, meer ruimte & energie en een leven dat bij jou past, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied mindfulness workshops, lichaams-gerichte therapie, regressie & rescripting, cmindful-yoga en officiele MBSR mindfulness training aan, zowel 1 op 1 als in groepen. Bovendien bieden diverse verzekeraars een vergoeding voor mijn trainingen en coaching. En als Engels jouw voorkeurstaal is, dan heb ik goed nieuws. Al mijn trainingen en coaching worden ook aangeboden in het Engels. Zo kan ik nog meer mensen helpen hun kracht te (her)ontdekken en zich beter te voelen. Op 7 maart 2024 start ik een Engelse mindfulness training in Amsterdam Oost, in samenwerking met Zo Mindful. Ik nodig je van harte uit om je aan te melden voor deze training en te ontdekken hoe mindfulness jou kan helpen ontspannen en beter in je vel te zitten. Je kan me altijd een berichtje sturen met je vraag. Laat mindfulness je helpen om te ontspannen, je kracht te (her)ontdekken en je beter te voelen. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten! 

Meer over mij? Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ik dan ook onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar toch weinig of niets aan veranderen. Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb. Ik laat mezelf raken, leer en ontwikkel iedere dag en steeds opnieuw vind ik mezelf weer uit. Dat maakt mijn leven afwisselend, verdiepend & speels en ik heb kunnen bewijzen dat mijn talenten en diensten in de echte wereld resultaat opleveren. Jij als client profiteert van die jarenlange diep doorvoelde expertise, nieuwsgierigheid aanwezigheid in aandacht en ervaring. Mensen omschrijven mij als nieuwsgierig, een goede luisteraar, zonder oordeel, empatisch & professioneel. Mijn motto en ervaring is: ′The only way out is through′  

De MBSR trainingen en therapie trajecten (mindfulness centered therapy) die ik geef zijn ook geschikt voor mensen in grote bedrijven en organisaties. Ik ken, vanwege mijn eigen achtergrond in het bedrijfsleven, het krachtenveld waar binnen gefunctioneerd moet worden en ben: empathisch, open, speels, nuchter met een heldere visie en scherpe intuitie. Naast gecertificeerd mindfulnesstrainer, ben ik yogadocent & lichaamsgerichte therapeut (Core Evolution, EABP), eigenaar van It′s Just Therapy® en ik werk bij VluchtelingenWerk in het Oekraine team. Hiervoor werkte ik meer dan 12 jaar in de marketing bij VNU, Randstad, Sanoma). 

Je kan mailen saskia@rishis.nl of bellen (06-30411883) of een kijkje nemen op mijn website www.saskiabeugel.com voor meer informatie en tarieven. Kijk ook op https://www.zomindful.nl/mindfulness-trainer-saskia-beugel/ (groepen met open inschrijving)

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.