Saskia Beugel

Saskia Beugel (bel Originate)
Mindfulness Trainer, Yogadocent en Therapeut
Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
kinderen en jeugd
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0630411883
E-mail
Website

Ervarar je stress of heb je te maken met depressieve gevoelens? Wil je wat dichterbij jezelf komen en jezelf beter leren kennen? Wil je een groepstraining voor je organisatie of liever een individuele mindfulness training. Dan kan je bij mij terecht. 

Mijn mindfulnesstrainingen en coachings-trajecten (mindfulness centered therapy & body oriented therapy) zijn aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van hoger opgeleiden en mensen in grote bedrijven en organisaties. Ik ken, vanwege mijn eigen achtergrond in het bedrijfsleven, het krachtenveld waar binnen gefunctioneerd moet worden en speel daar op in: empathisch, nuchter, met veel inlevingsvermogen, een scherpe intuitie en humor. Zowel de coaching als de trainingen worden aangeboden in Nederlands en/of Engels. Zakelijk en particulier. 

Steeds blijf ik up-to-date en verdiep me dagelijks in yoga en meditatietechnieken en coaching. Bovenal pas ik de inzichten toe in mijn eigen leven. Ik ben volgens zeggen ;-) een warm persoon met een scherpe intuïtie en een scherp psychologisch inzicht. Ik bied met de nodige humor snel vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Openheid, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, balans en verbinding zijn belangrijke pijlers in mijn werk. 

Naast gecertificeerd mindfulnesstrainer, ben ik yogadocent & lichaamsgerichte psychotherapeut (EABP i.o), reader en healer (School of Life) en co-eigenaar van It′s Just Therapy®, een therapeut/coachplatform. Hiervoor werkte ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU Business Publications, Randstad, Sanoma Media). 

Je kan me mailen op saskia@rishis.nl voor meer informatie of even bellen (06-30411883)

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.