Saskia Beugel

Saskia Beugel (bel Originate)
Mindfulness Trainer, Yogadocent en Therapeut
Jacob van Lennepstraat 11
1053 HA Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0630411883
E-mail
Website

Ervaren je medewerkers stress en heb je te maken met veel burn outs en uitval? Ben je serieus op zoek naar technieken en inzichten die bijdragen aan de reductie van stress en burnouts in je organisatie? Wil je je team op een inspirerende manier kennis laten maken met mindfulness? Ben je op zoek naar een volledige cursus mindfulness (MBSR/MBCT)?Mindfulness is bewezen effectief. Uit onderzoek van o.a Jon Kabat-Zinn blijkt dat mensen na  weken Mindfulness meetbaar minder spanning en onrust ervaren. Graag ondersteun ik je hierbij! 

Mijn mindfulnesstrainingen en coachings-trajecten zijn aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van mensen in grote bedrijven en organisaties. Ik ken, ook vanwege mijn eigen achtergrond in het bedrijfsleven, het krachtenveld waar binnen gefunctioneerd moet worden en speel daar op in: resultaatgericht, veilig, nuchter, met veel inlevingsvermogen, een scherpe intuitie en humor. Zowel de coaching als de trainingen worden aangeboden in Nederlands en/of Engels. Zakelijk en particulier. 

Steeds blijf ik up-to-date en verdiep me dagelijks in yoga en meditatietechnieken en coaching. Bovenal pas ik de inzichten toe in mijn eigen leven. Men omschrijft mij als een warm persoon met een vlijmscherpe intuïtie en een scherp psychologisch inzicht. Ik bied met de nodige humor snel vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Openheid, veiligheid, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, balans en verbinding zijn belangrijke pijlers in mijn werk. 

Naast gecertificeerd mindfulnesstrainer, ben ik yogadocent & lichaamsgerichte psychotherapeut (EABP i.o) en co-eigenaar van It′s Just Therapy®, een therapeut/coachplatform. Hiervoor werkte ik meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU Business Publications, Randstad, Sanoma Media). 

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.