Sietske de Haan

Sietske de Haan retraites en coaching
Mindfulnesstrainer en coach Gezond Ziek Zijn
Badhuisplein 3
9726 BS Groningen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06- 50511578
E-mail
Website

Vanaf 2005 heb ik de mindfulnesstraining gegeven in de kladssieke vorm. Vanaf 2015 ben je welkom in de retraites in Nederland en Spanje.

Na jaren een bloeiend mindfulnesscentrum gerund te hebben in Groningen heb ik dit centrum overgedragen aan ervaren trainer Rommy Hutting en woon ik nu al weer enige jaren in Spanje.
Ik was verder docent aan het Instituut voor Mindfulness. Zie www.instituutvoormindfulness.nl en de film die de Boeddhistische omroep maakte over ons werk binenn de GGZ in 2011.

Ik geef de mindfulnessretraites en mindfulnesstrainingen in Spanje en online.
Twee tot drie keer per jaar ben ik in Nederland om trainingen te geven. Er ligt in mijn retraites veel nadruk op metta.

Verder ontwikkelde ik de op mindfulness en compassie gebaseerde training: Gezond Ziek Zijn voor mensen die niet zieker willen worden door alles wat er bij komt als je een ziekte hebt of chronische pijn. Als ervaringsdeskundige en na extra bijscholingen waaronder mindfulness bij pijn en ziekte van Breathworks en uitgebreide gesprekken met artsen en mensen met ziekte en pijn is het programma Gezond Ziek Zijn ontstaan.

Zie website: www.gezondziekzijn.com 

Verder uit mijn passie voor communicatie en verbinding zich in het geven van de Interpersonal Mindfulness en Geweldloze communicatie en schrijf ik regelmatig blogs en een boek.

Mijn missie is mensen te laten ervaren hoeveel energie, geluk en innerlijke rust het geeft om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf en het leven te sluiten. De bron daarvan is in iedereen volop aanwezig. 

Kijk voor informatie op: www.gezondziekzijn.com  en www. sietskedehaan.com

 

 

 

v

v

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.