Sietske de Haan

Compassion in Business en Gezonde dokter
Mindfulnesstrainer en coach
Oosterduinen A 71
9331 WB Norg

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
06- 50511578
E-mail
Website

Vanaf 2005 geef ik met veel plezier mindfulnesstraining. Vanaf 2015 geef ik daarnaast vooral retraites in Nederland en Spanje. Nu met de coronacrisis alleen in Nederland.

Ik geef mindfulnesstraininge nu ook online, waarbij ik ook samenwerk met huisarts Margreet Teelken en we speciale leeftstijl en mindfulnesstrainingen geven

Verder geef ik geaccrediteerde bijscholingen en retraites aan artsen vanuit ons project Gezonde Dokter. (www.gezondedokter.nl)

Vanuit mijn passie voor communicatie en verbinding geef ik ook trainingen Interpersonal Mindfulness en Geweldloze communicatie en schrijf ik regelmatig blogs.

In november 2020 verscheen ons boek de kunst van mindful communicren.

 

Mijn missie is mensen te laten ervaren hoeveel energie, geluk en innerlijke rust het geeft om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf en het leven te sluiten. De bron daarvan is in iedereen aanwezig. 

Kijk voor informatie op: www.compassioninbusiness.com en www.gezondedokter.nl.

 

 

 

Agenda

 • Retraite

  Utrecht
  Start op: 03-09-2021

  (Zelf)compassieretraite voor artsen in het Samaya vlak bij Utrecht.

  “Ik sta altijd aan .”“Ik ben vaak bang dat ik fouten maak.”“Ik heb geen kórt lontje, ik heb géén lontje.”“Ik ben nog niet bijgekomen van de eerste coronagolf en zie op tegen het de komende tijd.” Regelmatig hoor ik van de artsen in de trainingen dat ze altijd ‘aan’ staan en zichzelf te weinig rust en ontspanning gunnen.Anderen schrijven zichzelf verslavende medicijnen voor om te kunnen slapen, ontspannen en minder te piekeren. Ook zijn veel artsen bekend met de innerlijke criticus. Of hebben last van het het bedriegerssyndroom, ook wel bekend als het imposter-syndrome.

  Compassie en liefdevolle vriendelijkheid

  Hoe gaat jouw leven eruit zien als je met meer zorgzaamheid met jezelf om zou gaan? Als basis voor de zorg van anderen.Dit najaar gaan we op een mooie plek aan de slag met zelfzorg voor jou als dokter. Lees hier meer. of bel me voor meer informatie: 06 50511578

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Drenthe.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Drenthe.