Sietske de Haan

Compassion in Business
Mindfulnesstrainer en coach
Badhuisplein 3
9726 BS Groningen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06- 50511578
E-mail
Website

Vanaf 2005 heb ik de mindfulnesstraining gegeven. Vanaf 2015 ben je welkom in de retraites in Nederland en Spanje.

Ik geef de mindfulnessretraites en mindfulnesstrainingen in Spanje en online.

Twee tot drie keer per jaar ben ik in Nederland om trainingen en retraites te geven. Er ligt in mijn retraites veel nadruk op metta.

Verder geef ik geaccrediteerde bijscholingen en retraites aan artsen vanuit ons project Gezonde Dokter. (www.gezondedokter.nl)Voor organisaties werk ik samen met Ellie van der Est waar we mindfulness, compassie en het Wiel van verandering aanbieden in retraites. 

Ik ontwikkelde de op mindfulness en compassie gebaseerde training: Gezond Ziek Zijn voor mensen die niet zieker willen worden door alles wat er bij komt als je een ziekte hebt of chronische pijn. Als ervaringsdeskundige en na extra bijscholingen waaronder mindfulness bij pijn en ziekte van Breathworks en uitgebreide gesprekken met artsen en mensen met ziekte en pijn is het programma Gezond Ziek Zijn ontstaan. Dit is nu een onlineprogramma.

Verder uit mijn passie voor communicatie en verbinding zich in het geven van de Interpersonal Mindfulness en Geweldloze communicatie en schrijf ik regelmatig blogs en een boek.

Mijn missie is mensen te laten ervaren hoeveel energie, geluk en innerlijke rust het geeft om onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf en het leven te sluiten. De bron daarvan is in iedereen aanwezig. 

Kijk voor informatie op: www.compassioninbusiness.com 

 

 

 

v

v

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.