Sigrid Hoppener

Essare
Trainer, coach en procesbegeleider
Maximiliaanstraat 24
5216 AM Den Bosch

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06 - 41 16 45 05
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, overheid, individuele trainingen, rouw en verlies

Sigrid Hoppener: trainer, coach en HR-adviseur. Het is mijn missie om mensen en te begeleiden hun essentie te leven en als groep vitaal in verbinding te zijn. Met moed en zachte kracht

Sinds ik de trainersopleiding bij het Instituut voor Mindfulness heb afgerond (2010) geef ik mindfulnesstrainingen. Dit heb ik uitgebreid met trainingen op het gebied van leiderschap, coachen, communicatie, compassie, vitaliteit en stressreductie. Voor bedrijven en organisaties en met persoonlijke maatwerktrajecten. 

Ruime ervaring heb ik opgedaan in coachen, trainen, begeleiden en adviseren van mensen en verantwoordelijken voor organisaties binnen vele functies en rollen. Ik heb daarvoor diverse coach- en trainersopleidingen gedaan na de Voortgezette Opleiding Personeel & Organisatie en de HBO-opleiding Akademie Mens en Arbeid. 

Als inspiratie neem ik mee de levenskunst die ik leerde bij mindfulness, zelfcompassie, de School voor Zijnsorientatie en vanuit opleidingen in NLP, systemisch-, provocatief en co-actief coachen. Om ook steeds beter op de ander te kunnen afstemmen. Mijn persoonlijke ontwikkeling en meditatie-ervaring hou ik actueel met (na)scholing, intervisie en retraites.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.