Sigrid Hoppener

Essare
Trainer mindfulness en stressreductie, coach en P&O adviseur
Maximiliaanstraat 24
5216 AM Den Bosch

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
06 - 41 16 45 05
E-mail
Website

Sigrid Hoppener: trainer, coach en HR-adviseur. Het is mijn missie om mensen te begeleiden hun essentie te leven. Met moed en zachte kracht. Bewust en in verbinding.

 

Sinds ik de trainersopleiding bij het Instituut voor Mindfulness heb afgerond (2010) geef ik mindfulnesstrainingen. Dit heb ik uitgebreid met trainingen op het gebied van communicatie, compassie en stressreductie. Voor bedrijven en organisaties en met persoonlijke maatwerktrajecten. 

Als HR-adviseur heb ik ruim twintig jaar ervaring opgedaan in coachen, trainen en adviseren van mensen en verantwoordelijken voor organisaties. Ik heb daarvoor de Voortgezette Opleiding Personeel & Organisatie (2002) en de HBO-opleiding Akademie Mens en Arbeid (1990) gevolgd. 

Mijn persoonlijke ontwikkeling en meditatie-ervaring hou ik actueel met (na)scholing, intervisie en retraites. Als inspiratie neem ik mee de levenskunst die ik leerde bij de School voor Zijnsorientatie. Ook heb ik o.a.  opleidingen in NLP, systemisch- en provocatief coachen en een trainersopleiding gevolgd om steeds beter op de ander te kunnen afstemmen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.