Sonja Mars

Heartmindacademy
Trainer, (online en off-line) Coach & Docent HBO HRM
Molenweg 42
3738DG MAARTENSDIJK

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0622980667
E-mail
Website


Werkveld(en)
overige werkvelden, individuele trainingen, chronische klachten, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Sonja Mars (1965)

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als HR adviseur en HR Manager, is Sonja sinds 2009 zelfstandig trainer/coach. Zij heeft eerst een 2,5 jaar durende opleiding tot Master Coach gevolgd. Zij heeft veel ervaring opgedaan als loopbaan en reintegratie coach. In 2013 heeft zij een opleiding tot online coach gevolgd en heeft zijn andere coaches opgeleid tot online mail coach. In 2014 is Sonja begonnen met het beoefenen van mindfulness.   

De mindfulness bracht Sonja veel verdieping en nieuwe inzichten. In 2017 heeft zij de mindfulness opgepakt en is zij de mindfulness trainersopleiding bij SeeTrue gaan doen.  Sinds 2018 geeft zij nu met veel plezier mindfulness trainingen, in groepen en individueel. 

Sonja: ′Na jarenlange opleidingen persoonlijke ontwikkeling en coaching kwam ik mindfulness in 2014 tegen. Dit was voor mij een openbaring omdat ik tot dan toe vooral cognitieve trainingen had gevolgd. De verdieping die mindfulness mij gaf en de nieuwe inzichten vond ik zo bijzonder dat ik de trainersopleiding ben gaan volgen. De mindfulness laat je weer stil staan waardoor je zicht krijgt op wat er in het nu is.   

Mindfulness gaat over het ontwikkelen van focus en rust, regie nemen over je eigen leven, zelf keuzes maken en ook genieten van de "kleine" dingen.

Graag wil ik de kracht van mindfulness met anderen delen zodat ook anderen meer inzicht krijgen in zichzelf, ervaren dat je altijd een keuze hebt en volop genieten.   

Meer lezen over mijn loopbaan en achtergrond kijk dan op het Linkedin profiel: https://www.linkedin.com/in/sonja-mars-50686a8/

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.