Sylvia Buschgens

Sylvia Buschgens
Trainer, coach en POH-GGZ
Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
GGZ
individuele trainingen
rouw en verlies
Contact
0621228650
E-mail
Website

Voor mij is mindfulness leren niet bang te zijn voor wat er is. Zelfs te gaan houden van wat er is, ook het onaangename. Dat is niet de makkelijkste weg, maar voor mij wel de meest interessante, oprechte en waardevolle weg! 

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBCT

  ROTTERDAM
  Start op: 28-09-2021

  MBCT groepstraining op dinsdagavond in hartje Rotterdam. Leer meer over jouw brein en hoe je verhouding tot je "denken" constructiever kan worden. Leer je aandacht te brengen naar hier en nu en ontdek hoe belangrijk je eigen lichaam hierbij is. Voor alle mensen die teveel naar buiten gericht zijn. Er vooral voor anderen zijn. Voor diegene die zichzelf dreigen te vergeten of juist te veel doelen hebben voor een dag (een maand, een jaar..).

  In de training van 8 bijeenkomsten leer je stil te zijn en hoe in die stilte met jezelf te verblijven. Zijn met wat er is, zonder oordelen en zonder in te grijpen. Niet zomaar, maar met een specifieke, niet oordelende en milde aandacht. Je zult merken hoe deze aandacht voor rust, ruimte en lichtheid kan zorgen. Het gevolg is dat je prioriteiten en waarden helderder worden en hoe je, in overeenstemming met jezelf, verder kan gaan met toegewijde acties.

  Kleine groep van max. 5 deelnemers. Face tot face wanneer mogelijk, on-line zo nodig.

  Kosten zijn 350,00 euro incl boek en werkmap.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.