Sylvia Buschgens

Sylvia Buschgens
Psychosociaal therapeut en trainer
Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM

Sylvia Buschgens
Psychosociaal therapeut en trainer
Rozenhof 33 unit 306
3311 JT Dordrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
rouw en verlies
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
GGZ
Contact
0621228650
E-mail
Website

Voor mij is mindfulness leren niet bang te zijn voor wat er is. Zelfs te gaan houden van wat er is, ook het onaangename. Dat is niet de makkelijkste weg, maar voor mij wel de meest interessante, oprechte en waardevolle weg! 

 

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBCT

  ROTTERDAM
  Start op: 07-03-2023

  MBCT groepstraining in hartje Rotterdam! Leer meer over jouw brein en hoe je verhouding tot "denken" constructiever kan worden. Leer je aandacht te brengen naar hier en nu en ontdek hoe belangrijk je eigen lichaam hierbij is. Leer op je lichaam te vertrouwen. Voor alle mensen die er vooral voor anderen zijn. Maar ook voor diegene die zichzelf dreigen te verliezen door te veel doelen na te jagen. En voor iedereen die een alternatief zoekt voor piekeren.

  In de training van 8 bijeenkomsten leer je stil te zijn en hoe in die stilte met jezelf te verblijven. Zijn met wat er is, zonder oordelen en zonder in te grijpen. Niet zomaar, maar met een specifieke, niet oordelende en milde aandacht. Je zult merken hoe deze aandacht voor rust, ruimte en lichtheid kan zorgen. Het gevolg is dat wat er ecbt toe doet helderder wordt en je hiernaar kunt gaan handelen. Uit liefde voor jezelf en je omgeving.

  Er is plek voor max. 6 deelnemers en we werken op locatie. (schiekade 830, Rotterdam)

  Kosten: 350,00 euro incl boek en werkmap.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.