Sylvia Reynen

Sylvia Reynen
Mindfulness trainer, Yoga docent, Leefstijl/vitaliteitscoach
Beukstraat 39
3581 XE UTRECHT

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-18687797
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, individuele trainingen

Na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven als trainer/coach ontdekte ik in 2010 yoga, initieel om uit mijn hoofd en in contact te komen met mijn gevoel. Vragen als: “Wie ben ik?”, “Waarom ben ik hier?” en “Wat is mijn bestemming?” zijn mij niet vreemd.

Al snel merkte ik dat ik yoga door wilde geven aan anderen. In 2013 heb ik een docenten opleiding afgerond en ging ik yoga en pilates geven. Door de beoefening van yoga groeide mijn interesse voor mindfulness.

In 2017 heb ik een opleiding tot Mindfulness trainer (MBSR) afgerond. Mindfulness heeft me geleerd om bewuster te leven en meer in contact zijn met mezelf. Het heeft me geleerd dat het leven niet maakbaar is en dat ik met mildheid en begrip naar mezelf mag kijken. Veranderen wat veranderd kan worden en aanvaarden wat niet te veranderen is.

Mijn levenspad was niet altijd even gemakkelijk en ging gepaard met strubbelingen, depressie, angst en strijd. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik hier ben om datgene wat ik heb geleerd door te geven. 

Mijn missie is het vergroten van je bewustzijn, of dat nu lichamelijk, mentaal of spiritueel is. 90% van onze keuzes maken we onbewust, ook al denken we van niet. Door je bewustzijn te vergroten leer je jezelf beter kennen en kun je dus ook bewustere en gezondere keuzes maken en zo zelf invloed uitoefenen op je gezondheid en geluk.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.