Wibo Koole

Centrum voor Mindfulness
Raadhuisstraat 15
1016 DB Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
06 - 22 70 51 53
E-mail
Website

In mijn werk combineer ik het adviseren van ondernemingen, overheden, instellingen en maatschapppelijke organisaties en de praktijk van mindfulnesstrainer. Voor mij is dat een steeds weer boeiende uitdaging omdat ik daardoor mensen en organisaties kan helpen de buitenwereld en de binnenwereld met elkaar te verbinden.

Mijn grote interesse is het versterken en integreren van mindfulness in organisaties en leiderschap. En ik heb in mijn eigen werkpraktijk als directeur en adviseur ervaren hoeveel waarde mindfulness voor leiderschap kan hebben.

Ik bouw daarbij voort op mijn brede ervaring als manager en directeur, waarbij ik teams heb geleid die vanuit visie ambitieuze doelen realiseerden en daarbij tegelijk een vruchtbare persoonlijke groei doormaakten. Ik eerder gewerkt als universitair docent en heb voorzitterschappen van besturen en raden van toezicht vervuld.

Van oorsprong ben ik politicoloog en ik deed een managementopleiding aan de Wharton Business School (Advanced Management Program). Daarnaast ben ik transformationeel coach. Als mindfulnesstrainer ben ik opgeleid in de traditie van Jon Kabat-Zinn bij Johan Tinge en het Instituut voor Mindfulness.
Door Otto Scharmer en Peter Senge (Presencing Institute, Boston, USA) opgeleid als facilitator voor leiderschapsontwikkeling bij complexe veranderings- en innovatievraagstukken (Presencing/Theory U).

Meer info op: www.centrumvoormindfulness.nl; www.create2connect.nl.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.